Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 00:56:   #127
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Στον πλανήτη... UEFA

Πριν κάποιες μέρες, όλα κινούνταν στο ρυθμό του πλανήτη Αρη, με την αναβολή του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη. Τώρα, ο Αρης μεταφέρεται στον πλανήτη... UEFA! Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 2-0 τους Κρητικούς, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Super League, πλησιάζοντας κι άλλο στην έξοδο στην Ευρώπη. Το 1-0 έγινε από τον Κόκε στο 19, για να σφραγίσει το τρίποντο ο Χαβίτο στο 29'. Αποβλήθηκε στο 93', καθώς αυτό ήθελε, ο Τάσιτς.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ: Το δεύτερο γκολ του Αρη. Κάνοντας το 2-0 στο 29', οι Θεσσαλονικείς ουσιαστικά εξασφάλισαν και τη νίκη, καθώς ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τους Κρητικούς να ανατρέψουν την κατάσταση και μάλιστα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Οπως πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι και τώρα, ο Αρης ήθελε το γρήγορο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς διατηρούσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο 15λεπτο. Λίγο μετά, πάντως, τα κατάφεραν. Στο 19' ο Νεμπεγλέρας τροφοδότησε ωραία τον Κόκε και αυτός με ακόμη πιο ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ, διώχνοντας και το άγχος από τους συμπαίκτες του. Το 1-0 έδειξε να επηρεάζει πολύ τον Εργοτέλη, που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Αρης κατάλαβε ότι είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα.

Αυτή την ευκαιρία δεν την άφησε να πάει χαμένη, καθώς στο 29' ο Χαβίτο με ωραία ενέργεια έγραψε το 2-0 και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες. Εχοντας πάρει αυτό που ήθελε, η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ στη συνέχεια και μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατέβασε ταχύτητα, με τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Γεγονός, όμως, που έπρεπε να προβληματίσει τους φιλοξενούμενους και όχι τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Αρη να διατηρεί πάντα τον έλεγχο της αναμέτρησης και τον Νίκο Καραγεωργίου να κάνει τις δύο πρώτες αλλαγές για την ομάδα του στο 53', με τους Χατζί και Μπούντιμιρ να μπαίνουν στο ματς. Το παιχνίδι, όμως, δεν είχε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να διατηρούν εύκολα το 2-0 και να μην φορτσάρουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι όσο κι αν προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό και έστω να προβληματίσουν τους Θεσσαλονικείς.

Με τα λεπτά να περνάνε και τον Εργοτέλη απλώς να βελτιώνεται λίγο, άρχισε τις αλλαγές και ο Ερνάντεθ, με την εικόνα του ματς να παραμένει ίδια. Ο Αρης ήταν... χαλαρός και όταν αποφάσιζε να ανεβάσει ρυθμό προκαλούσε πανικό στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων, που είχαν την κατοχή της μπάλας με τη σειρά τους, αλλά δεν ήξεραν τον τρόπο για να τη μετουσιώσουν και σε ευκαιρίες ή και κάτι καλύτερο. Ετσι, απολύτως φυσιολογικά, ο Αρης επικράτησε με 2-0, πήρε τους τρεις βαθμούς και πλησίασε κι άλλο στην έξοδο στην Ευρώπη.

Ο MVP: Ο Ρούμπεν Παλαθουέλος δεν έχει αποθεωθεί ποτέ όσο άλλοι παίκτες του Αρη φέτος, αλλά η δουλεια που κάνει είναι εξαιρετική. Ο αμυντικός μέσος των Θεσσαλονικέων για μια ακόμη φορά έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε τα μέγιστα τόσο ανασταλτικά, κόβωντας πολλές επιθέσεις του Εργοτέλη, όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού του Αρη. Ουσιαστικός και με σωστές μεταβιβάσεις, ήταν η ήρεμη δύναμη της ομάδας του.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον Αρη να μη χάνει στην έδρα του από τον Εργοτέλη, για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ο Αρης έδειξε να μην επηρεάζεται πολύ από τη μακρά αποχή από τη δράση και ανεβάζοντας στροφές ανά διαστήματα, πήρε εύκολα το 2-0. Οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν ξανά ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, που έχει μάθει για τα καλά πλέον να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, με επαγγελματικό τρόπο. Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν, οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ καθάρισαν άνετα μια ομάδα που έχει χαρακτηριστεί από όλους σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη. Αυτό, από μόνο του, αποτελεί πολύ θετικό στοιχείο για τον Αρη.

Οι συνθέσεις
Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Χαλκιάς 6, Βανγκέλι 7, Παπαδόπουλος 7, Κολτσίδας 7, Τίνγκα 7, Παλαθουέλος 8 (68' Γκαρσία 6), Νεμπεγλέρας 7, Γιόναν Γκαρσία 7 (75' Νασιμέντο 6), Χαβίτο 7, Κόκε 8 (87' Τούτα), Πάουλο Κόστα 7

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα 6, Χίμπλινγκερ 6, Κορδονούρης 5, Τάσιτς 6, Ίαστσουκ 4, Κένεντι 5, Τζούνιορ 5, Νατσέφσκι 5 (53' Χατζί 6), Ογκνιένοβιτς 6, Μιλάντιν 5 (83' Μελισσάς), Φραγκουλάκης 5 (53' Μπούντιμιρ 6)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Κίκε Ερνάτεθ: «Συγχαρητήρια στον κόσμο και στην ομάδα για αυτό το αποτέλεσμα. Χωρίς τον κόσμο δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Το αποψινό τρίποντο είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε. Πόσο μάλλον που ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε πριν από μερικές εβδομάδες μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό. Τα γκολ που σημειώσαμε ήταν εξαιρετικά. Θέλω πάντως να ξεχωρίσω και το ομαδικό πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και πολύ καλή συμπεριφορά που αξίζουν την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.
Νίκος Καραγεωργίου: «Περίμενα να σταθούμε καλύτερα. Αυτά που είδα δεν μου άρεσαν. Ας ελπίσουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει».

FLASH GAME

ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΣΚΟΡ: 2-0
ΓΚΟΛ: 19' Κόκε, 29' Χαβίτο
ΚΑΡΤΕΣ: Παπαδόπουλος, Τάσιτς, Παλαθουέλος, Κορδονούρης, Γκαρσία
ΚΟΚΚΙΝΗ: Τάσιτς (δύο κίτρινες)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8.313
ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 100.584

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση