Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-2007, 00:47:   #98
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ζητείται φιλότιμο…

Ευσυνειδησία ζητεί από τους παίκτες του Λεβαδειακού ο Γιάννης Κομπότης, εν όψει των 9 αγωνιστικών που απέμειναν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Εθνικό και μάλιστα με το βαρύ σκορ 3-0 έχει ενοχλήσει το αφεντικό των Βοιωτών, αν και σε αυτήν τη φάση δεν πρόκειται να πάρει κανένα μέτρο. Ο Γιάννης Κομπότης δεν κρύβει τη δυσφορία του για την εικόνα της ομάδας του και για το γεγονός ότι οι παίκτες του κόντρα σΆ έναν ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο δεν στάθηκαν στο ύψος τους.

Οπως σχολιάζει, μάλιστα, σε φιλικό του περιβάλλον ακόμη και αν ο ίδιος εργαζόταν στην… καθαριότητα ως εργάτης θα ντρεπόταν να πληρώνεται για ένα έργο που θα είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας χωρίς να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Πόσω μάλλον, λοιπόν, οι παίκτες του που οι αμοιβές τους είναι πλουσιοπάροχες και δεν δείχνουν την υπευθυνότητα που πρέπει για να υπερασπιστούν την πρώτη θέση που κατέχουν στη βαθμολογία.

Τώρα ο Ηλυσιακός


Ο Σάκης Τσιώλης, από την πλευρά του, προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των «πρασίνων» στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, που αποκτά πλέον οριακό χαρακτήρα για να κρατηθεί η ομάδα στην κορυφή. Μάλιστα, ο τεχνικός του Λεβαδειακού θΆ αποφύγει και την κριτική για την εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με αυτό το παιχνίδι θΆ ασχοληθούμε στο τέλος του πρωταθλήματος». Εχει ξεκινήσει έτσι προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας.

Στα αγωνιστικά, τώρα, ο Ζησόπουλος αναμένεται σήμερα να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού ο τραυματισμός του δεν κρίνεται σοβαρός, ενώ για ακόμη μία αγωνιστική θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καλλιμάνης και Γκάντσεφ. Αντιθέτως, στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Καραμαλίκης. Τέλος, το βράδυ της Τρίτης λύθηκε το συμβόλαιο του Αλεξ, λόγω της κακής εξωγηπεδικής του ζωής.

«Τώρα θέλουμε ηρεμία»

Μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ηλυσιακού έστειλε ο Αλέξης Παπαδημητρίου. Ο 27χρονος μέσος των «κιτρινόμαυρων» αναφερόμενος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ στις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας του στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα τόνισε: «Αυτά γίνονται παντού. Ο κόσμος είναι πάντα απαιτητικός. Θέλει πάντα τη νίκη, όπως φυσικά τη θέλουμε και εμείς. Ομως εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τώρα χρειαζόμαστε ηρεμία. Αν μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι στη συνέχεια, μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο της ανόδου. Είναι δύσκολο γιατί έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας, όμως εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο Παπαδημητρίου αναφερόμενος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό είπε: «Ο Λεβαδειακός έχασε από τον Εθνικό και θα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή στο πρωτάθλημα της ΒΆ Εθνικής. Πιστεύω ότι με πάθος και έξυπνη τακτική, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Υπολογίζεται ο Ιασωνίδης για Κομοτηνή
Επικεντρωμένος στην τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του είναι ο Ηλίας Αποστολίδης στην Καστοριά. Επαναλαμβάνει διαρκώς πως η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν μπορεί να σημαδέψει την ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχει ανησυχία για τον Κώστα Ιασωνίδη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γοφό. Ολα δείχνουν ότι θα καταφέρει τελικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Δύσκολα ο Δημητριάδης στην Καλαμάτα
Ηταν παροπλισμένος την περασμένη αγωνιστική στη μάχη με το Χαϊδάρι. Το ίδιο φαίνεται πως θα ισχύσει για τον Γιώργο Δημητριάδη και την Κυριακή στην εκτός έδρας δοκιμασία του Αγροτικού Αστέρα με την Καλαμάτα, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ολα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί και αυτήν την εβδομάδα. Εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Τζιόκας, Αγγελόπουλος, αλλά επανέρχονται οι Μπάρμπας, Σκλιοπίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Θα παλεύουμε όσο υπάρχουν ελπίδες»
Τα λόγια του Σταύρου Διαμαντόπουλου κατατίθενται με αποφασιστικότητα. «Δεν έχει χαθεί τίποτα. Οσο υπάρχουν ελπίδες για τη σωτηρία, θα παλεύουμε στο γήπεδο», τονίζει ο Ελληνας τεχνικός σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ύστερα από την ήττα της Νίκης Βόλου από τον Πανθρακικό. «Καθαρή», στο μεταξύ, είναι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Σίμιτς για τον τραυματισμό στο πόδι του, αλλά θα λείψει στο ματς με τον ΠΑΣ και λόγω τιμωρίας.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ


Το καλοκαίρι οι αποφάσεις για προπονητή
Προσωρινή ή μόνιμη λύση ο Δημήτρης Τσάκωνας; Αυτό αναρωτιούνται όσοι βρίσκονται στον Μεσσηνιακό, καθώς ο μόνος που γνωρίζει την απάντηση είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σταύρος Παπαδόπουλος. Το πιθανότερο είναι ότι ο Δημήτρης Τσάκωνας θα παραμείνει στον πάγκο των «πρασίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αποφασιστεί το καλοκαίρι ποιος θα είναι ο «τιμονιέρης» στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, ο Σταύρος Παπαδόπουλος συνηθίζει να εκπλήσσει.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με τις γνωστές απουσίες των τιμωρημένων Φερεκίδη και Ασμάρ και του τραυματία Παζό συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα για τον αγώνα με την Καλλιθέα. Γυρίζουν οι Βερβάλ και Ντιά που εξέτισαν.

ΒΕΡΟΙΑ: Με κυριότερο όπλο την ενισχυμένη ψυχολογία της από τις συνεχείς επιτυχίες ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο η Βέροια. Παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο τιμωρημένος Κινγκ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Διαγράφουν την εικόνα και το αρνητικό αποτέλεσμα του αγώνα με τη Βέροια στον Πανσερραϊκό. Ο Νίκος Ζαλίκας και οι παίκτες του αφήνουν στην άκρη ό,τι έγινε την περασμένη Κυριακή και στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:
Τη σκέψη του στο παιχνίδι με την Καστοριά διατηρεί ο Πανθρακικός. Μάχη που ευελπιστεί να φέρει σε πέρας με επιτυχία, δίχως να παραγνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου και φυσικά τη δυσκολία για την υλοποίηση του στόχου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Γκουλής βλέπει στον Εθνικό τους Δεσποτόφσκι, Ζονγκό και Γκιοσέφσκι να ανεβάζουν ρυθμό. Ωστόσο, χθες απουσίασαν ο Δωροβίνης που έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο αδειούχος Κομβολίδης, ενώ οι Ντόβας και Κουτρουμάνος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό καταστρώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πιπεριά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Θρασύβουλου και εν όψει του Αγροτικού Αστέρα ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζανετάκο, Καλί και τον τραυματία Ενρίκε.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Επίσκεψη σε γυμνάσια και λύκεια της περιοχής ώστε να μοιράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, θα πραγματοποιήσει σήμερα αντιπροσωπία παικτών της Καλλιθέας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ:
Χωρίς να έχει προκύψει κάποιο επιπλέον πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Θρασύβουλου για το παιχνίδι με τη Βέροια. Στη διάθεση του Βασίλη Αντωνιάδη δεν βρίσκονται οι Αγγος Θ., Αθανασιάδης, Σύρος, Τριχιάς και Τσβετάνοφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με τη μοναδική απουσία του τιμωρημένου Ζουντί προετοιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό.

ΧΑΪΔΑΡΙ:
Αλλαγές ετοιμάζει ο Βασίλης Βούζας στο Χαϊδάρι εν όψει Μεσσηνιακού με δεδομένες τις επιστροφές των Κοτταρά και Μπελεγρίνη, που εξέτισαν και του Τάτου, που αποθεραπεύτηκε, αλλά και τη μετριότατη εμφάνιση στον Εύοσμο. Θα λείψει ο τιμωρημένος Τσιτσομήτσος.

Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αργυρόπουλος (Καστοριάς), Λιόλιος (Λάρισας), Μπιτσίδης (Θράκης)-Κωστούδης (Θεσσαλονίκης). ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ιωαννίδης, Φαντόπουλος (Πειραιά), Μαγιάννης (Αρτας)-Τζουβάνος (Αρτας). ΒΕΡΟΙΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Γκόλιας (Θεσσαλίας), Λαμπίδης (Πέλλας), Λουκίδης-Παρασκευούδης (Δράμας). ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ (21/4): Πολατιάν, Σκουλής (Πέλλας), Κωτσιαντής (Ημαθίας)-Κεμεντσετσίδης (Κιλκίς). ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μάνταλος, Αργυρός, Καρατζίκας-Σταθόπουλος (Αθηνών). ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ (23/4): Ζωγράφος, Γενναίος (Αθηνών), Κόττορος (Δωδεκανήσου)-Τσεκούρας (Μεσσηνίας). ΧΑΪΔΑΡΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Μισιχρόνης, Κότσιρος (Αρκαδίας)-Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας). ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Αράπος (Σάμου), Βασσάλος (Αθηνών), Μπαλτάς-Καραγκούνιας (Αχαΐας). ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τεροβίτσας, Τομαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας)-Μήτσιος (Ηπείρου).

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση