Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-2007, 16:44:   #25
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Έξω οι Φλέτσερ και Ηλιάδης
Η ήττα απ τον ΠΑΟΚ έχει περάσει στο παρελθόν, αν και δεν είναι εύκολο για τους φίλους, αλλά και τους παίκτες του Αρη, να πιστέψουν ότι η ομάδα έχασε δύο φορές φέτος απ τον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεχόμενη συνολικά 189 πόντους σε αυτά τα παιχνίδια (101 και 88).
Μπροστά υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΛ όπου ο Αρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Σάββας Ηλιάδης και ο Κέβιν Φλέτσερ. Ο τραυματισμός του Φλέτσερ είναι γνωστός, ενώ ο Ηλιάδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.
Πάντως, τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον Αντρέα Ματσόν να αποχωρεί από τον πάγκο του Αρη, μιας και έχει δεχτεί κρούση για συνεργασία από συλλόγους της Ιταλίας (κυρίως Κλιμάμιο Μπολόνια). Από τον Αρη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση, ενώ πιθανότατα όποια απόφαση πάρει ο Ιταλός τεχνικός θα το κάνει μετά το τέλος της χρονιάς.
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση