Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-2007, 22:57:   #52
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

What time is it?

Στα πρότυπα του ΝΒΑ… Οι παίκτες δίνουν τα χέρια πριν βγουν στο παρκέ και υπόσχονται νίκη! Η 27η αγωνιστική είναι do or die. Στο Φάληρο, για τον Ολυμπιακό είναι ώρα να κατακτήσει τον τίτλο. Στο Αιγάλεω για την ομώνυμη ομάδα και τον Ηρακλή είναι ώρα να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την κατηγορία. Στη Ν. Σμύρνη, για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ είναι… ευρωπαϊκή ώρα. Και σε όλα τα γήπεδα μόλις το ρολόι (και πάλι) δείξει 7μ.μ. η δράση αρχίζει. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και στην Ελλάδα, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τα έχεις δει όλα.

To τελευταίο!

ΠΟΙΟΣ: Αιγάλεω-Ηρακλής

ΠΟΥ: «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (ΕΤ1)

ΓΙΑΤΙ: Οι πόρτες έχουν κλειδώσει και τα παράθυρα παραμένουν ανοικτά… Για έναν από τους δύο και αν καταφέρει να σκαρφαλώσει για να βρει την διέξοδο. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έρχεται το πιο μεγάλο ματς (μέχρι το επόμενο) για το Αιγάλεω και τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα βαθμό παραπάνω, όμως στόχος τους δεν είναι να μην τους περάσει ο γηραιός, αλλά να φτάσουν την Κέρκυρα. Έτσι, το ματς είναι εξίσου οριακό όπως για τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι μετά την ισοπαλία στο νησί των Φαιάκων έμειναν ζωντανοί με μηχανική υποστήριξη, αλλά αν δεν κερδίσουν στο Αιγάλεω, το μηχάνημα θα βγει από την πρίζα.

FLASHBACK: Ηρακλής-Αιγάλεω 2-1 (33’ Κατσαμπής, 44’ Παπαποστόλου – 64’ Σκοπελίτης)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Σκουφίτσας, Ακρίβος, Καλαϊτζίδης

ΧΑΘΗΚΑΝ: Ο τιμωρημένος Όμο. / Ο Φιλίπκο που τραυματίστηκε. Οι Αμπάρης και Παπαποστόλου που είναι τραυματίες.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Ο Σκοπελίτης που εξέτισε την ποινή του. / Ο Κατσαμπής είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί μετά από πολύμηνη απουσία.

ΕΙΠΑΝ:

«Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι σταθμό στη φετινή μας πορεία. Το Αιγάλεω κάνει μία άσχημη χρονιά φέτος, όπως και εμείς βέβαια, άσχετα με το ότι πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και αυτό το γνωρίζουμε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης». Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η σωτηρία!

ΠΟΙΟΣ: Απόλλων Καλαμαριάς-Ατρόμητος

ΠΟΥ: Στ. Καλαμαριάς

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport 3)

ΓΙΑΤΙ: Οι λόγοι είναι προφανείς… Ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο δεν έχει βαθμολογικό όφελος στην Καλαμαριά, όμως οι ειδικές συνθήκες λέγονται Ντράγκαν Κοκότοβιτς και ουδείς γνωρίζει αν ο Σέρβος τεχνικός (παρότι είχε χωρίσει φιλικά) θέλει να κλείσει κάποιους λογαριασμούς. Οι γηπεδούχοι μετά το ματς… ευγενούς άμιλλάς με τον Παναθηναϊκό θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να καθαρίσουν με την υπόθεση παραμονή και να αφήσουν τον Μπούσι να… τιμωρηθεί με την ησυχία του.

FLASHBACK: Ατρόμητος-Καλαμαριά 1-1 (36’ Μερίνο (πεν.) – 90’ Περόνε (πεν.))

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Καρατζάς, Ίτσκος, Τζούνας

ΧΑΘΗΚΑΝ: Ο τιμωρημένος Περόνε. Ο Μουράφσκι που είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φυτανίδη. / Οι Ολιβέιρα και Κορακάκης που είναι τιμωρημένοι.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Οι Σαμουηλίδης και Βέλα Τζούνιορ που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. / -

ΕΙΠΑΝ:

«Πλησιάζουμε στο πραγματικά «παιχνίδι της χρονιάς» με όλη τη σημασία των λέξεων. Οφείλουμε να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, που σχεδόν θα μας διασφαλίσουν την κατηγορία μας. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και διαθέτει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πιστεύουμε, πρώτα ο Θεός, και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την παραμονή μας». Μάκης Κατσαβάκης

«Στόχος μας από εδώ και στο εξής και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να συγκεντρώσουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Ξέρουμε την αντίπαλο μας και την σεβόμαστε». Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Το… παραλίγο!

ΠΟΙΟΣ: Εργοτέλης-Λάρισα

ΠΟΥ: Παγκρήτιο

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport 4)

ΓΙΑΤΙ: Είναι δύο από τις ομάδες που βίωσαν καλά το ασανσέρ της βαθμολογίας. Την μία Κυριακή έκαναν όνειρα για Ευρώπη και την επόμενη κοιτούσαν πως θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Λίγο πριν το φινάλε, ο Εργοτέλης έχει καταφέρει να ισορροπήσει καλύτερα και να μην καίγεται για βαθμούς, παρότι θέλει μια μικρή… ενεσούλα για να είναι καλυμμένος και στο πιο ακραίο σενάριο. Αντίθετα, η Λάρισα θέλει κανονική ένεση, αφού η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου δεν δίνει βαθμούς και στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλοί ζουν ξανά τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, όμως η πραγματικότητα τους αναγκάζει να προσγειωθούν στην ανάγκη για κατάκτηση βαθμών.

FLASHBACK: Λάρισα-Εργοτέλης 2-1 (45’ Μπασιλά, 56’ Γκίκας – 23’ Κοιλιάρας)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Ζολώτας, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης

ΧΑΘΗΚΑΝ: Ο Τάσιτς που αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη. / Ο τραυματίας Βενέτης.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: - / Ο Διγκόζης που εξέτισε την ποινή του.

ΕΙΠΑΝ:

«Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Πρέπει να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο και να δείξουμε αποφασιστικότητα. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα, που παίζει καλύτερα μακριά από την έδρα της. Έχει παίκτες όπως ο Αλωνεύτης, ο Κλέιτον και ο Φωτάκης, που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι πάνω τους και να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα, αλλά εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας».

Το… τι να πεις;

ΠΟΙΟΣ: Ιωνικός-ΑΕΚ

ΠΟΥ: Νεάπολης (15, 25, 30 ευρώ)

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport 2)

ΓΙΑΤΙ: Από τη μια για τα μάτια του Λορέντζο Σέρα Φερέρ. Από την άλλη, για να τελειώνει με το Champions League και να αποφύγει την ξεφτίλα που θα επιφέρει ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Νεάπολη. Ο Ιωνικός έχει να πάρει βαθμό από τις 11 Φεβρουαρίου και πριν από τότε ήταν τις 12 Νοεμβρίου. Για τους γηπεδούχους ενδιαφέρονται πιο πολύ ο Ονουάτσι και ο Κοτίτσας, που έχουν εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια με την Ένωση. Η ΑΕΚ μετά την δυναμική επιστροφή στο πρωτάθλημα, θέλει να τελειώσει… δημιουργικά τη σεζόν και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει τις εντυπώσεις στη Νεάπολη και παράλληλα να μπει σε διαδικασίες εγρήγορσης για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

FLASHBACK: ΑΕΚ-Ιωνικός 2-0 (37’, 76’ Σέζαρ)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Ζανετίδης, Ζαχαρόπουλος, Τρύφων

ΧΑΘΗΚΑΝ: - / Ο Δέλλας και ο Καπετάνος που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Ζήκος.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Ο Νατσούρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. / Ο Τσιρίλο που εξέτισε την ποινή του.

ΕΙΠΑΝ:

«Στον Ιωνικό υπάρχουν μόνο τρία συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι και για τα δύο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις
για να ανανεωθούν. Όσοι έχουν συμβόλαιο θα παραμείνουν στην ομάδα ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθούμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά για να ανέβουμε και πάλι στην Α' Εθνική». Χρήστος Κανελλάκης.

«Με ανησυχεί μήπως δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, μήπως χαλαρώσουμε. Αυτό που θέλω είναι να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και να βγάλουμε ποιότητα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να έχουμε την ιδέα να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παίζουμε καλά. Αυτή είναι άλλωστε η δέσμευση που έχω δώσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ. Απομένουν τρεις αγώνες και θέλουμε ισάριθμες νίκες για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σεζόν». Λορέντζο Σέρα Φερέρ

Το… όμορφο!

ΠΟΙΟΣ: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

ΠΟΥ: Ν. Σμύρνης (10, 20, 35 ευρώ)

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport 6)

ΓΙΑΤΙ: Διότι είναι το ματς που όλοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν. Ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο στη διάρκεια του δεύτερου γύρου και την Κυριακή ο αγώνας θα μοιάζει με γιορτή. Ο κόσμος αναμένεται να είναι πολύς στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, αφού οι γηπεδούχοι με νίκη θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορος, μιας και η διαφορά του δεν του επιτρέπει να επαναπαύεται, όμως το πρόγραμμα που έχει είναι ευνοϊκό και τυχόν ήττα στην 27η αγωνιστική δεν θα τον καταστρέψει.

FLASHBACK: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-1 (33’ Μίετσελ – 44’ Γουνδουλάκης)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Κοντογιάννιδης, Δάλλας, Γούκος

ΧΑΘΗΚΑΝ: - / Οι τιμωρημένοι Ζαγοράκης, Βαγγέλης και Μπαλάφας.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: - / Ο Μπαρκαουάν που εξέτισε την ποινή του.

ΕΙΠΑΝ:

"Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν αν θα βγούμε στο κύπελλο Ουέφα. Μετά από αυτά θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Και ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ θέλουν να κερδίσουν για να προκριθούν και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χάσαμε άδικα πόντους στον πρώτο γύρο. Αν είχαμε κερδίσει τα τρία τέσσερα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, θα ήμασταν σε άλλη θέση". Έβαλντ Λίνεν

"Στόχος πλέον είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Καλό για την ομάδα είναι να βγει τέταρτη. Η ουσία είναι η Ευρώπη, η εμπειρία εκεί και τα οικονομικά οφέλη για την ομάδα". Παντέλης Κωνσταντινίδης

Η κούπα!

ΠΟΙΟΣ: Ολυμπιακός-Κέρκυρα

ΠΟΥ: Καραϊσκάκη (12, 20, 25, 35, 50, 100 ευρώ)

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (ΝΕΤ)

ΓΙΑΤΙ: Κάθε χρόνο έχει συνηθίσει σε τέτοιες μέρες. Ειδικά, την τελευταία δεκαετία, όλοι γνωρίζουν πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή για να πανηγυρίσουν. Ο Ολυμπιακός το καθυστέρησε αρκετά και, πλέον, φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση. Απέναντι στην Κέρκυρα, στοχεύει να φτάσει στη νίκη και να κατακτήσει μαθηματικό το δέκατο πρωτάθλημα τα τελευταία έντεκα χρόνια. Οι νησιώτες γνωρίζουν ότι πηγαίνουν ως καλεσμένοι στο γάμο της πρώην αρραβωνιαστικιάς τους κι έχουν σκοπό να χαλάσουν το γλέντι. Πρέπει να το κάνουν, αφού όσο περισσότερους βαθμούς συγκεντρώσουν, τόσες περισσότερες θα είναι οι ελπίδες τους να «καθαρίσουν» με την υπόθεση παραμονή.

FLASHBACK: Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2 (37’ Ζούλιο Σέζαρ, 38’ Στολτίδης)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Φωτιάδης, Μποζατζίδης, Σαραϊδάρης

ΧΑΘΗΚΑΝ: Ο Οκκάς, που τραυματίστηκε. / Οι Μοσχογιάννης και Τόσκας που είναι τιμωρημένοι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντ’ Ακόλ και Σίκοφ, που ανήκουν στον Ολυμπιακό.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Ο Στολτίδης που αποθεραπεύτηκε. / -

ΕΙΠΑΝ:

«Εφόσον χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς για να κατακτήσουμε τον τίτλο, όλοι σας το καταλαβαίνετε, περιμένουμε να πανηγυρίσουμε αυτόν τον τίτλο στο αμέσως επόμενο ματς. Είναι ένα ματς που σίγουρα έχει δυσκολίες αφού όπως έχει η βαθμολογική κατάσταση και η Κέρκυρα μάχεται για τη σωτηρία της. Ευελπιστούμε όμως ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις πόντους». Τάκης Λεμονής.

«Η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς, αλλά μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Μη ξεχνάμε ότι απέχουμε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τώρα πηγαίνουμε να παίξουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, που είναι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα, και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Νομίζω, όμως, πως το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα είναι αυτό με τον Εργοτέλη, στην προτελευταία αγωνιστική». Χρήστος Καγκιούζης

Η… επιστροφή!

ΠΟΙΟΣ: Παναθηναϊκός-Άρης

ΠΟΥ: ΟΑΚΑ (10 ως 35 ευρώ)

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport)

ΓΙΑΤΙ: Το κύπελλο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού, όμως το πρωτάθλημα τον έχει πληγώσει τον τελευταίο μήνα. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για τους πράσινους, που θέλουν να κάνουν ένα καλό τελευταίο σπριντ και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ο Άρης στην τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα, απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό και θα ήθελε να το επαναλάβει στο ΟΑΚΑ. Βαθμολογικό κίνητρο έχει, αφού ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει το ΟΥΕΦΑ, αλλά έχει και μια κούραση (όπως και οι πράσινοι) από τον αγώνα με τον Άρη.

FLASHBACK: Άρης-Παναθηναϊκός 1-0 (54’ Βαϊσχάιμερ)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Τσίκινης, Πασπαλιάρης, Παπαδάκης

ΧΑΘΗΚΑΝ: Οι τιμωρημένοι Ίβανσιτς και Μπόβιο. / Οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Χαβίτο.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Ο Ρομέρο που εξέτισε την ποινή του. / Ο Κοϊρα που ήταν άρρωστος στο ματς με τον Εργοτέλη.

ΕΙΠΑΝ:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη αφού έπρεπε να σκοράρουμε για να προκριθούμε. Μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αλλά δεν κινδυνεύσαμε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε άγχος, ωστόσο είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε την πρόκριση και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον τελικό. Είναι δύσκολο να πάρουμε την δεύτερη θέση και ο βασικός στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο». Πιερ Εμπέντε

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι δύσκολο παιχνίδι και όπως πάντα το αντιμετωπίζουμε με προοπτική νίκης. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, επομένως κάθε βαθμός που χάνεται, δεν ανακτάται εύκολα, αλλά εμείς έχουμε όρεξη και ξέρουμε με καλή προετοιμασία ποιος είναι ο στόχος μας και το λάφυρο μας. Έχουμε απώλειες παικτών, ευτυχώς, δεν έχουμε τραυματία, έχουμε τιμωρημένους. Είμαι όμως αισιόδοξος. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα αντικαταστήσουν αυτούς που δεν θα παίξουν. Θα παίξουμε ομαδικά και κόντρα στον Παναθηναϊκό». Κίκε Ερνάντεθ

Το.. ήσυχο!

ΠΟΙΟΣ: Ξάνθη-ΟΦΗ

ΠΟΥ: Πηγάδια

ΠΟΤΕ: 22/4, 19:00 (SSport 7)

ΓΙΑΤΙ: Μέσα στην απογοήτευσή τους πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Η Ξάνθη δεν μπορεί να μείνει στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, αφού χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να νιώθει ασφαλής και να μην μπλέξει σε μεγαλύτερες περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που δίνουν μάχη για την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και δεν θέλει να χύσει την καδράρα με το γάλα πρόωρα. Οι Κρητικοί ακόμα και με ένα βαθμό παραμένουν ζωντανοί, ενώ αν κερδίσουν μπορεί να γίνουν και φαβορί!

FLASHBACK: ΟΦΗ-Ξάνθη 0-2 (18’ Γαρπόζης, 25’ Βρύζας)

ΑΡΧΟΝΤΕΣ: Γκαϊτατζής, Μαυρόπουλος, Κουζάκης

ΧΑΘΗΚΑΝ: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κιντάνα, Κοντοδήμου, Ντελγκάδο και Κνάκαλ. / Οι τιμωρημένοι Πίτσος και Ισά.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ: Ο Άντζας που εξέτισε την ποινή του. / Ο Εντνίλσον που εξέτισε την ποινή του.

ΕΙΠΑΝ:

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Το κύπελλο ήταν χθες, το πρωτάθλημα είναι την Κυριακή. Έχουμε ένα
σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα». Λεβάν Μαχράτζε.

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα στην έδρα της. Εμεί εάν δεχθούμε γκολ δεν θα πρέπει να απογοητευθούμε. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που έχει παρουσιασθεί και να βγει ο ΟΦΗ ξανά στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ότι ο αντίπαλος που έχουμε την Κυριακή έχει να χάσει στην έδρα του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν παίζει καμία σημασία στο παιχνίδι της Κυριακής. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα και χρειάζεται πάση θυσία του βαθμούς. Στη δύναμη της έχει πολλούς παίκτες που δίνουν το δικαίωμα των πολλών επιλογών. Η Ξάνθη δύσκολα δέχεται γκολ, όμως κι εμείς δύσκολα σκοράρουμε». Ράινερ Μάουρερ.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση