Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-2007, 22:51:   #132
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Υπέροχο κλίμα, όμορφη υποδοχή

Στον Άρη έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι ύστερα από την νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο και φίλαθλοι έγιναν όλοι μία αγκαλιά στην θερμή υποδοχή που ετοιμάστηκε από τους φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", το βράδυ της Κυριακής (22/4). Το καλύτερο δώρο για τον εορτάζοντα Γιώργο Κολτσίδα η νίκη στην Αθήνα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του Κίκε Ερνάντεθ απέδωσαν καρπούς και ο Άρης βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στο Κύπελο UEFA (κατέχει την τέταρτη θέση όμως θα πρέπει να προσέξει αφού ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί). Η υποδοχή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τους "τρελαμένους" φίλους της ομάδας ήταν το "κερασάκι" σε μία πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη (από βαθμολογικής άποψης) επί του Παναθηναϊκού, και το καλύτερο δώρο για τον εορτάζοντα Γιώργο Κολτσίδα. Παρ'όλα αυτά, η προπόνηση της Δευτέρας (23/4) έγινε κανονικά στις 11 το πρωί, με τον Κίκε Ερνάντεθ να "προσγειώνει" τους ποδοσφαιριστές του στην πραγματικότητα της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας, ο Γιώργος Κολτσίδας είπε: "Είχαμε την τύχη με το μέρος μας στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα δεν μας έβγαιναν οι προσπάθειες, παρ'όλα αυτά ήμασταν αποφασισμένοι και παίξαμε ανοιχτά για την νίκη. Ο ένας βαθμός δεν μας έλεγε τίποτα και για αυτό τον λόγο δεν μείναμε πίσω για να κρατήσουμε την ισοπαλία."

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει μόλις τρεις ήττες εκτός έδρας ο Κολτσίδας δήλωσε πως: "Το έχουμε πετύχει αυτό γιατί σε κανέναν αγώνα δεν κλειστήκαμε στην άμυνα μας". Τέλος, για τις εμφανίσεις του "πορτιέρο" της ομάδας, Κώστα Χαλκιά, ο Κολτσίδας είπε: "Κάνει εκπληκτική χρονιά, δεν παύει όμως να είναι ένα κομμάτι της μηχανής του Άρη. Είμαστε σίγουροι με αυτόν στο τέρμα".

Τα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ στην Αθήνα, για την λέσχη φίλων του Άρη. Η προσπάθεια για περισσότερα μέλη συνεχίζεται καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση