Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-2007, 22:30:   #98
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Σκοπελίτης: Δεν αντέξαμε την πίεση

Eίναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του το Αιγάλεω. Παρόλα αυτά, ακόμα και ο αρχηγός δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση. Ο λόγος για τον Γιάννη Σκοπελίτη που παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του Αιγάλεω που βρίσκεται με το ένα πόδι στη ΒΆ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στα σαλόνια. «Θεωρώ ότι το παιχνίδι-κλειδί της φετινής περιόδου ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα για την 19η αγωνιστική», τόνισε ο Σκοπελίτης, που ανέφερε ότι έκλεισε ο κύκλος του στο «Σίτι».

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Αιγάλεω στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και μετά το διαφαινόμενο υποβιβασμό του «Σίτι» αποκάλυψε ο Γιάννης Σκοπελίτης μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου. Δέκα χρόνια στην ομάδα είναι πολλά. Θα ήθελα να φύγω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάποιο παράπονο, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου. Σαφώς και παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι λήγουν τα συμβόλαια των Παπουτσή και Ψωμά, με τους οποίους είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά νομίζω πως ό,τι είχα να δώσω, το έδωσα. Νομίζω ότι και οι παλιοί που έχουν ζήσει τις μεγάλες στιγμές της ομάδας, όπως η έξοδος στο Κύπελλο UEFA, πιθανόν να έχουν ανάλογα συναισθήματα. Στο παρελθόν μπορεί να κερδίζαμε την Προοδευτική, αλλά πανηγυρίζαμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια. Ήμασταν μια οικογένεια και αυτό έβγαινε και στο γήπεδο», δήλωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης.

Αναφερόμενος στη διαφορά του φετινού Αιγάλεω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ανέφερε: «Όταν επέστρεψα από την Αγγλία, βρήκα ένα εντελώς διαφορετικό Αιγάλεω όχι σε ό,τι αφορά την οργάνωση, αλλά αγωνιστικά. Μεγαλύτερη διαφορά ήταν το δυναμικό της ομάδας. Στο παρελθόν, φημιζόταν και ξεχώρισε για τα ελληνόπουλα που είχε και πλέον όταν παίζει κάποιος Έλληνας πανηγυρίζουμε και χαιρόμαστε. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί η διοίκηση, αλλά ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ξένοι και αυτό αποτελεί μπούμερανγκ για την ομοιογένεια».

«Κλειδί ο αγώνας με Λάρισα»

Όσο για το παιχνίδι που βύθισε το Αιγάλεω ο Γιάννης Σκοπελίτης τόνισε: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι-κλειδί της φετινής περιόδου ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα για την 19η αγωνιστική. Ήταν ό,τι χειρότερο για εμάς. Σε περίπτωση που κερδίζαμε θα αφήναμε έξι βαθμούς πίσω την αντίπαλο μας και θα εξασφαλίζαμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό και από εκείνο το σημείο και μετά ήρθε η πίεση, την οποία δεν αντέξαμε».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση