Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-2007, 17:56:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Οι τρείς σούπερ ήρωες της Marvel έτοιμοι για δράση

Η εταιρία έκδοσης video game Sega σε συνεργασία με τη Marvel Enterntainment ανακοίνωσε ότι, θα συμπεριλάβει στο στόλο των χαρακτήρων της τους πολύ αγαπητούς σούπερ ήρωες Κάπταιν Αμέρικα, Incredible Hulk, Iron Man και Θορ.

Η εταιρία Sega συμφώνησε να φέρει τους τέσσερις σούπερ ήρωες στις κονσόλες, της συσκευές χειρός και τις πλατφόρμες των pc ξεκινώντας από τον Iron Man τον Μάιο του 2008. Η έκδοση του παιχνιδιου θα γίνει ταυτόχρονα με τη πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας στους κινηματογράφους, στην οποία πρωταγωνιστόυν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Jr, η Γουίνεθ Πάλτροου και ο Τζεφ Μπρίτζες.

Παράλληλα, το video game με πρωταγωνιστή τον συμπαθέστατο πράσινο σούπερ ήρωα Hulk, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2008 ταυτόχρονα με προβολή της ομώνυμης ταινία της Universal με πρωταγωνιστές τους Έντουαρ Νόρτον και Ντέιβιντ Μπάννερ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Sega και οι τέσσερις τίτλοι θα κατασκευαστούν στη Βόρεια Αμερική και θα ενσωματώνουν τεχνολογίες επόμενης γενιάς. Θα τους περιμένουμε με... σούπερ αγωνία!
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links