Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-04-2007, 21:43:   #110
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πιο καλή μοναξιά

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Το τελευταίο πλοίο από Ηράκλειο για τον Πειραιά αναχωρεί στις 21:00 ενώ δεν υπάρχουν και θέσεις για το τελευταίο αεροπλάνο. Η αναμέτρηση την Κυριακή αρχίζει στις 19:00, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πολύ δύσκολο για τους φίλους του Πανιωνίου να προλάβει το καράβι. Ήδη η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ενέργειες μήπως και το πλοίο αναχωρήσει λίγη ώρα αργότερα για να προλάβουν και οι "κυανέρυθροι" οπαδοί.

Στον αγωνιστικό τομέα, ξεκίνησε το απόγευμα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Έβαλντ Λίνεν είδε τον Γιάννη Μανιάτη να ανεβάζει πυρετό κι έτσι δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην προπόνηση. Αυτή ήταν και η μοναδική απουσία, αφού δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Την Πέμπτη οι "κυανέρυθροι" έχουν δώσει ραντεβού στο Μαρκόπουλο.

Εν τω μεταξύ, για άλλη μία φορά παίκτες του Πανιωνίου δέχτηκαν την πρόσκληση του Στέλιου Αποσπόρη για το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τον Ατρόμητο στις 4 Μαϊου. Ο λόγος για τους Μάκο, Αραβίδη, Μανιάτη και Ταμπάση.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση