Θέμα: ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-2007, 21:29:   #43
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της Ευρώπης φτάνει στο τέλος του. Τρεις ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή της Eredivisie και σίγουρα η 34η αγωνιστική αναμένεται «καυτή». Η Αλκμάαρ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την καταδικασμένη στα μπαράζ υποβιβασμού Εξέλσιορ και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 26 χρόνια, όπως και ο Άγιαξ ο οποίος κοντράρεται με την Βίλεμ. Τέλος η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν, Αϊντχόφεν υποδέχεται την Φίτεσε και θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα των άλλων δύο ώστε να κάνει το repeat.

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής

Εξέλσιορ – Αλκμάαρ

Μέρες 81’ ζουν στην Αλκμάαρ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς την 34η και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την καταδικασμένη να αγωνιστεί στα μπαράζ υποβιβασμού και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Ολλανδός τεχνικός ξέρει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και προσπάθησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιαστούν σοβαροί και να φτάσουν στον στόχο τους. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Χέρτογκ, Σιμρ και Στίουρ, ενώ στον πάγκο δεν θα κάθεται ο Τον Λοκχοφ, καθώς είναι τιμωρημένος. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην σύνθεση τους τους Ντιντούλιτσα, Μέντες, Οπντάμ και Οπχαρς.

Βίλεμ – Άγιαξ

Με την παράδοση να είναι με το μέρος του, καθώς τα τελευταία χρόνια φεύγει με νίκη από το Τιλμπουρχ, ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Βίλεμ θέλοντας μόνο νίκη, έχοντας στο μυαλό του το παιχνίδι της Αλκμάαρ. Ο Χενκ τεν Κάτε δήλωσε πως πολύ δύσκολα η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, αν και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν, προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα απέναντι στην Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την σωτηρία τους και θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, ενώ ο Αίαντας δεν θα έχει στην σύνθεση του τους Γκιγκέρα, Σταμ, Μαντούρο και Λεονάρντο.

Αϊντχόφεν – Φίτεσε

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Ρόναλντ Κούμαν πως έχασαν οι παίκτες του τη νίκη κόντρα στην Ουτρέχτη την προηγούμενη αγωνιστική και ουσιαστικά «πέταξε» τον τίτλο. Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην αδιάφορη Φίτεσε και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, η PSV θα προσπαθήσει για το θαύμα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

To πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Κυριακή 29/4/2007

15:30 Εξέλσιορ – ΑΖ Αλκμααρ
15:30 Χρόνινγκεν – Ουτρέχτη
15:30 Χίρενφεϊν – Φέγενορντ
15:30 NEC Ναϊμέγκεν – ADO Ντεν Χάαγκ
15:30 PSV Αϊντχόφεν – Φίτεσε Αρνεμ
15:30 Ρόντα – Χέρακλες Αλμέλο
15:30 Σπάρτα Ρότερνταμ – RKC Βααλβάικ
15:30 Τβέντε – NAC Μπρέντα
15:30 Βίλεμ – Αγιαξ
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση