Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-2007, 23:21:   #112
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πανέτοιμος για τη νίκη

Με μοναδικό απόντα τον Μαρτσέλο Πλετς που έχει συμπληρώσει κάρτες, θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Οι "κυανέρυθροι" γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο. Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι Νεοσμυρνιώτες.

Τον αντικαταστάτη του Μαρτσέλο Πλετς έψαχνε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να δώσει θέση βασικού στον Σάββα Εξουζίδη ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει επάξια τον αρχηγό των Νεοσμυρνιωτών.

Εκτός από τον Εξουζίδη, δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Μίροσλαβ Κένινγκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιάννης Μανιάτης στην δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Νίκος Σπυρόπουλος αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπερτέ και ο Εξουζίδης. Γρηγόρης Μάκος και Ταμαντανί Ενσαλίβα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης θα είναι δεξιά και ο Λουίς Λουρέντσο αριστερά, με τον Τσκιτισβίλι να είναι το "δεκάρι" σε ρόλο οργανωτή με τον Τζιμπούρ να είναι ο μοναδικός επιθετικός.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Κένινγκ, Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Αραβίδης, Μάκος, Εξουζίδης, Κοντέ, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Φερνάντες, Μπρέσκα, Καρνέιρο, Κόντης, Τζιμπούρ, Ριμπέιρο και Λουρένσο.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Μπορεί να υπήρχε πρόβλημα με τις ώρες επιστροφής του πλοίου από το Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους φίλους της ομάδας. Οι "Πάνθηρες" αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ομάδα και να μείνουν στην Κρήτη μέχρι τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα θα φύγουν από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο που αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτο στις 21:00 και θα επιστρέψουν την Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ επίσης κάποιοι άλλοι θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο, οπότε αναμένεται στις εξέδρες του Παγκρητίου να βρεθούν πάνω από 200 οπαδοί.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση