Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-2007, 01:10:   #140
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Κοιτάει" Γκαρσία η Σάλκε

Η πολύ καλή φετινή πορεία του Άρη όπως είναι φυσικό έχει φέρει τους παίκτες των "κιτρίνων" στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Τώρα είναι η σειρά του Νάτσο Γκαρσία τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του, τον "γλυκοκοιτάζει" η Σάλκε. Διαψεύδει ο Βολιβιανός άσος. Βανγκέλι: Γιορτή το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πήρε άδεια και αναχώρησε για την Πορτογαλία ο Πάουλο Κόστα.

Στο στόχαστρο της Σάλκε βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βολιβία ο Νάτσο Γκαρσία. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ Φοντάνα που αναφέρεται στο ενδιαφέρον των υποψήφιων πρωταθλητών Γερμανίας. Ο άσος των "κιτρίνων" πάντως, με δηλώσεις του, διέψευσε το όποιο ενδιαφέρον. "Ο συγκεκριμένος μάνατζερ δεν είναι ο επίσημος εκπρόσωπός μου. Δεν μου έχει μιλήσει κανένας. Διαψεύδω ότι υπάρχει κάτι. Καλοδεχούμενο αν υπάρξει κάτι στο μέλλον τόσο για μένα όσο και για τον Άρη. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην προπόνηση, στον Άρη και στην Εθνική Βολιβίας".

Εν τω μεταξύ, η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι η τελευταία της χρονιάς και όλοι στον Άρη θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή τη νίκη. Ο Κρίστι Βανγκέλι μιλώντας για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες τόνισε: Θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε την 4η θέση. Θα είναι μία γιορτή το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Κίκε Ερνάντεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τούτα, Αβραάμ Παπαδόπουλου καθώς και του Πάουλο Κόστα ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια από την ομάδα μέχρι και την Παρασκευή και έτσι δεν συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις. Μετά και από αυτό το γεγονός φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση