Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-2007, 15:36:   #141
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Ακόμα καλύτεροι"

Την άποψή του πως η ομάδα του Άρη θα καταφέρει να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν που έρχεται, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή (11/5) ο τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης, Κίκε Ερνάντεθ. Ο Ισπανός... προειδοποίησε τους παίκτες πως θα... προπονούνται ακόμα και στις διακοπές τους ενώ παράλληλα τόνισε μετά από πιέσεις των δημοσιογράφων πως θα εισηγηθεί στη διοίκηση για μεταγραφές.

"Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Το Χαριλάου με 20 χιλιάδες κόσμο έχει αποδείξει πως είναι αήττητο. Η ομάδα θα παρουσιαστεί με τη γνωστή συνταγή αν και θα υπάρξουν μερικές αλλαγές καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Τούτα, Παλαθουέλος και Παπαδόπουλος", είπε ο Ισπανός για να συνεχίσει.

"Είναι σημαντικό το γεγονός που από τότε που ανέλαβα, η ομάδα έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ευχαριστώ τους παίκτες".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά τόνισε. "Εγώ είμαι εδώ για να προπονώ τους παίκτες που θα μου φέρει η διοίκηση. Ακόμα δεν έχω ρωτήσει για τα συμβόλαια που τελειώνουν και θέλουν ανανέωση, απλώς γνωρίζω πως έχει τελειώσει ο Πάολο Κόστα. Δεν καταστρέφεται η ομάδα με τη φυγή του, τον ευχαριστούμε και δεν είναι εχθρός μας".

Από εκεί και πέρα, τόνισε. "Θέλω του χρόνου να είμαστε καλύτεροι από θέματα τακτικής. Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίς, από τις 2 Ιουλίου αφού έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Θα ζητήσω από τους παίκτες, ακόμα και στις διακοπές τους να είναι σε εγρήγορση".

Τέλος, μετά από πιέσεις των δημοσιογράφων είπε μια τελευταία κουβέντα για τις μεταγραφές. "Είμαι έτοιμος να κάνω τις εισηγήσεις μου στη διοίκηση αλλά αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links