Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-05-2007, 09:55:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Congratulations Serbia

Ο Τελικός της φετινής Eurovision επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η "Προσευχή" της Σερβίας τελικά εισακούστηκε!

Το "Molitva", η σερβική μπαλάντα κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση αφήνοντας τον Verka Serduchka και τους τρελούς χορευτές του στη δεύτερη θέση. Η Marija Serifovic συγκίνησε με την εντυπωσιακή φωνή της και έκανε την έκπληξη, αφού είχαμε πολλά χρόνια να "δούμε" μια μπαλάντα να σκαρφαλώνει στο ψηλότερο βάθρο της Eurovision.

Τα καλά νέα δεν ήταν όμως μόνο για τη γειτονική μας Σερβία. Ο Σαρμπέλ κατέκτησε την 7η θέση με 139 βαθμούς, δύο θέσεις ψηλότερα από την περσινή συμμετοχή της Αννας Βίσση στην Αθήνα. Όταν ακούστηκε το "YASSOU MARIA" το στάδιο σείστηκε από τις ζητωκραυγές όλου του κόσμου, που έδωσαν τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στον έλληνα ερμηνευτή και το μπαλέτο που τα πήγαν εξαιρετικά καλά, επιβεβαιώνοντας τόσο τις προβλέψεις, όσο και τα προγνωστικά που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες.

Η παρουσία της ελληνικής συμμετοχής ξεσήκωσε τον κόσμο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του έλληνα τραγουδιστή.

Ο ίδιος ο Σαρμπέλ, αμέσως μετά από το τέλος της βραδιάς δήλωσε ότι "είμαι ενθουσιασμένος τόσο από την παρουσία μας, όσο και από την ανταπόκριση του κόσμου. Νομίζω ότι πήγαμε εξαιρετικά καλά".
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links