Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-2007, 16:00:   #145
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ

Στις δύο επόμενες μέρες θα κριθεί κατά πολύ η μορφή που θα έχει το ρόστερ του Ηρακλή για την επόμενη σεζόν. Μέσα σε αυτό το διήμερο θα υπάρξουν συζητήσεις με 16 ποδοσφαιριστές, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται σε αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «καίγεται» να δει τι θα γίνει με όλους τους παίκτες αλλά περισσότερο με τους Σνάουτσερ, Κατσιαμπή και Πουρσανίδη οι οποίοι έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες της Super League.

Ο σημαντικότερος παράγοντας, βέβαια, είναι κατά πόσο θα μπορέσει η διοίκηση του Ηρακλή να εκπληρώσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις αλλά και να εξασφαλίσει πως θα τους δοθούν τα οφειλόμενα.

Από την έκβαση των συζητήσεων με τους παίκτες θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς η παραμονή ή η φυγή κάποιων θα επηρεάσει τα κενά του ρόστερ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν κοιτούν και παίκτες που θα μπορούσαν να ντυθούν στα «κυανόλευκα», όπως είναι ένας 26χρονος Σενεγαλέζος φορ η περίπτωση του οποίου εξετάζεται

«Τραγικά λάθη από όλους»


Με συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονικής, Libero 107.4, Γιώργος Καραβασιλίδης, που είναι μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε για την φετινή χρονιά, για τα λάθη που έγινα από όλους, για τον Γιώργο Σπανουδάκη, για την επόμενη σεζόν και για πολλά άλλα ζητήματα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φετινή σεζόν και τα λάθη που έγιναν: «Προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω τα περσινά κατορθώματα μας. Η πορεία μας δεν ήταν επιτυχής. Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή τη χρονιά και του χρόνου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, να πάμε μπροστά. Έγιναν τραγικά λάθη από την αρχή της σεζόν, προπονητικό λάθος από τον κ. Κωφίδη, διοικητικό από τον κ. Σπανουδάκη. Πρέπει να βάλουμε καινούριες βάσεις και στόχους, αλλιώς τα προβλήματα θα επαναλαμβάνονται συνέχεια. Η αλλαγή του προπονητή έπρεπε να γίνει πιο νωρίς, από τη στιγμή που η ομάδα είχε τόσο μικρή συγκομιδή βαθμών. Η αποδυνάμωση της ομάδας είναι ευθύνη της διοίκησης. Στον πρώτο γύρο δεν ήταν τόσο μεγάλη και η ευθύνη έπεσε στον προπονητή. Ίσως να έφταιγε και το γεγονός ότι ο Σπανουδάκης άκουγε πολύ τον Κωφίδη».

Για τον μεταγραφικό προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν: «Μπαίνουμε στη βδομάδα των εξελίξεων. Από αύριο ξεκινάμε τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν οι πληρωμές και μετά θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Σίγουρα θα κρατηθούν κάποιοι παίκτες που θέλει ο προπονητής. Είναι λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί από τους παίκτες, όμως πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα υπάρξει άλλη χρονιά τέτοια. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα προτιμήσουν τον Ηρακλή. Ενάμισι εκατομμύριο ευρώ είναι το συνολικό μας χρέος προς τους παίκτες. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν επιτρέπει να πληρωθούν τοις μετρητοίς οι παίκτες, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το παλιό χρέος. Γίνονται προσπάθειες για να το πετύχουμε με κάποια δόση μετρητών και διακανονισμό για το υπόλοιπο ποσό».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχει γίνει συζήτηση για την παραμονή του Γιοβάνοβιτς. Προσωπικά θέλω να μείνει, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Από διοικητικής πλευράς πάντως, ποτέ δεν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας στον κ. Γιοβάνοβιτς. Δεν γνωρίζω αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς έγινε κρούση της ΠΑΕ σε άλλο προπονητή».

Για το ιδιοκτησιακό θέμα: «Τους κάλεσα πριν 3-4 μήνες. Ζήτησα να έρθουν επώνυμοι, αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Τους καλώ ξανά, να έρθουν να ασχοληθούν με τα προβλήματα του Ηρακλή. Όποιος μπορεί, να αναλάβει. Αν υπάρξει μία λύση καλύτερη από την σημερινή, θα πιέσω από μόνους μου την τωρινή κατάσταση. Εγώ θα συνεχίσω κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τους ποδοσφαιριστές που θα εργάζονται στον Ηρακλή. Μετά από αυτό, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν στηρίζω κανένα Σπανουδάκη, καμία διοίκηση, απλά τον Ηρακλή. Επειδή μία μερίδα ανθρώπων δεν θέλει τον Σπανουδάκη, πρέπει να φύγουμε όλοι; Θέλω να έχω κάποια βάση για να μπορώ να δουλέψω. Αν υπήρχε έστω και ένας θα το μαθαίνατε. Είμαι 4 μήνες στη διοίκηση, κάθε απόγευμα ήμουν στα γραφεία. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, δεν βρήκαμε καμία ανταπόκριση. Ακόμη και αυτών την πόρτα που χτυπήσαμε, τη βρήκαμε κλειστή. Η μόνη κίνηση είναι να πληρωθούν τα χρέη. Ποιος θα πληρώσει τα χρέη; Προσπαθούμε να πιέσουμε. Γίνονται τρομερές προσπάθειες από άτομα που λένε ότι δεν ξέρουν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Ηρακλή. Αν οι εξελίξεις είναι θετικές, πιστεύω ότι το θέμα του γηπέδου θα μας βοηθήσει».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση