Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-2007, 15:18:   #225
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κινέζικο μαρτύριο με Τουνσάι

Το μεταγραφικό θερμόμετρο στον Πειαριά παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ολυμπιακός, αναμένοντας την απάντηση του Τουντσάι. Επιμένουν και για Χριστοδουλόπουλο οι ερυθρόλευκοι, για τον οποίο θα καταθέσουν πρόταση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για να κάνει το "μπαμ" και να φέρει στον Πειραιά ένα όνομα "κράχτη", για να αντικαταστήσει τον Ριβάλντο. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έχει φουντώσει η φημολογία αναφορικά με ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Ζουνίνιο Μπερναμπουκάνο. Ραντεβού Λεμονή-Καρεμπέ, για μεταγραφικό στόχο. Επέκταση συμβολαίου ζήτησε ο Σέζαρ.

Σε "αναμμένα κάρβουνα" για Τουντσάι

Αργά περνούν οι ώρες στον Ολυμπιακό, αναμένοντας την απάντηση του Τουντσάι Σανλί. Ο Τούρκος επιθετικός, είναι ο βασικός στόχος του Σωκράτη Κόκκαλη και του Τάκη Λεμονή στην μεταγραφική περίοδο, με τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων, να του προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όντας αποφασισμένος να ανεβάσει την προσφορά του, ακόμα και στα 3 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει θετική απάντηση.

Και στην Τουρκία, τα ΜΜΕ έχουν ως πρώτο φαβορί τον Ολυμπιακό, για να αποκτήσει τον Τούρκο διεθνή. Πάντως, η αγωνία τελειώνει, αφού, όπως είχε πει και ο μάνατζέρ του, μετά τις 24 Μαϊου θα αποφασίσει ο πελάτης του που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στο προσκήνιο ο Ζουνίνιο

"Παρέλαση" κάνουν τα ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού είναι γνωστό στους μάνατζερ ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να κάνουν το "μπαμ" και να ντύσουν στα ερυθρόλευκα, ένα αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, για να καλύψει το κενό που άφησε η απώλεια του Ριβάλντο.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί, και τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η φημολογία ότι βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, είναι του Ζουνίνιο Μπερναμπουκάνο. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Λιόν, έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας, ωστόσο, έχει ζητήσει από την διοίκηση την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί, φέρεται να είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Λιόν. Μάλιστα, εμφανίζεται να έχει απορρίψει την εξαιρετική πρόταση της Γαλατασαράι, η οποία του προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Σε μία τέτοια περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι, ενδεχομένως, να ενδιαφερθούν "ζεστά" για τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ, ο οποίος, σίγουρα, θα αντικαταστήσει επάξια τον Ρίμπο.

Πρόταση για Χριστοδουλόπουλο


Εκτός από τον Τουντσάι, ο Σωκράτης Κόκκαλης θέκει να ντύσει στα ερυθρόλευκα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ πρόκειται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και να γίνει κουβέντα για έμψυχα ανταλλάγματα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει σαν "τρελός" να φέρει στο λιμάνι τον 20χρονο διεθνή.

Στο επίκεντρο ο Ντ' Αλεσάντρο

Εκτός από το θέμα του Σέζαρ, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Χάντρικ Χόπενγουορθ, συζήτησε με τον Γιώργο Λούβαρη και για άλλους ποδοσφαιριστές, των οποίων έχει τα δικαιώματα και μπορεί να απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους. Ένας από αυτούς, είναι ο Αντρές Νίκολας Ντ' Αλεσάντρο. Ο διεθνής Αργεντινός μέσος της Βόλφσμπουργκ, αποτελεί καλή περίπτωση και, ίσως, ασχοληθούν μαζί του οι ερυθρόλευκοι. Για τον ποδοσφαιριστή, έχει κάνει πρόταση απόκτησης του ποδοσφαιριστή, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Επίσης, συζητήθηκαν τα ονόματα των Βαλεντίνα, Βραζιλιάνου αμυντικού της Κρουζέιρο και Μιράντα, αμυντικός χαφ της Ατλέτικο Μινέιρο.

Συνάντηση Λεμονή-Καρεμπέ


Πολλές προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην Αθήνα, με αφορμή τον τελικό του Champions League. Μία από αυτές, ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος, το απόγευμα της Τετάρτης (23/5), συνομίλησε με τον Τάκη Λεμονή, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία". Ο μάνατζερ, πλέον, Καρεμπέ, σύμφωνα με πληροφορίες, κουβέντιασε με τον 47χρονο τεχνικό για ποδοσφαιριστές που, ενδεχομένως, θα απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους.

"Διακοπές και βλέπουμε"

Την άποψή του για το θέμα του Ριβάλντο εξέφρασε ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλώντας στο «Ολα 7»: «Σίγουρα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο έγιναν λάθη, αλλά πιστεύω ότι ο χειρισμός του Ριβάλντο δεν ήταν σωστός. Προσπάθησε να πιέσει, επειδή ήξερε την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά επέλεξε λάθος χρονική στιγμή. Εγώ από όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον πρόεδρο είμαι σίγουρος ότι αν ο Ριβάλντο αποδεχόταν την πρόσκλησή του και ερχόταν στη φιέστα, θα του έδινε ό,τι ήθελε και θα τον κρατούσε στον Ολυμπιακό» τόνισε ο «Γκεό», ενώ αναφέρθηκε και στα δικά του πλάνα. «Αρχικά ήταν πρόθεσή μου να σταματήσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Τώρα αυτό που θέλω είναι να πάω διακοπές και μετά βλέπουμε» τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ προπονητής εκφράζοντας την επιθυμία να ασχοληθεί ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο. «Εχω μάθει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω» είπε χαρακτηριστικά ο 34χρονος άσος.

*Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας "Ole", ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάουρο Ροζάλες, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Ρίβερ Πλέιτ.

*Φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, δίνουν το απόγευμα (17:30), οι ερυθρόλευκοι, κόντρα στον Ιωνικό, κεκλεισμένων των θυρών.

* "Εγώ θέλω να παίξω και στο Gold Cup και στο Κόπα Αμέρικα, όπως κάθε παίκτης που βρίσκεται εδώ. Το βασικό είναι να είναι ικανοποιημένος ο προπονητής. Εγώ είμαι στη διάθεσή του", δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με το Μεξικό.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση