Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-2007, 15:28:   #229
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Φτιαγμένος" ο Καστίγιο

«Μπαρουτοκαπνισμένος» για να πετύχει μία διάκριση με την εθνική ομάδα του Μεξικού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Μεξικάνικο Τύπο, ο Νέρι Καστίγιο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δείχνει ιδιαίτερα κεφάτος στις προπονήσεις, κάνοντας τον προπονητή των «Αζτέκων» Ούγκο Σάντσεθ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μάλιστα, τονίζει ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, η προετοιμασία συνεχίζεται ομαλά και η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Στις δηλώσεις του, ο «Νιντέντο», δεν έκρυψε την χαρά του που βρίσκεται στην 23άδα για το Gold Cup: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στις επιλογές του προπονητή. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχίες στην συνέχεια. Όλοι οι συμπαίκτες μου, μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Νιώθω σαν το σπίτι μου στην εθνική. Στις προπονήσεις, πρέπει να προσπαθείς για να γίνεις καλύτερος. Δουλεύουμε καλά εντός αγωνιστικού χώρου και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στη συνέχεια.»

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση