Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-06-2007, 03:20:   #151
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ενθουσιασμός για Ιβιτς

Ο Γιώργος Μπρέγκου είναι και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Ιντιο είναι και τυπικά παρελθόν καθώς πήρε και τα τελευταία χρωστούμενα, αλλά στον ΠΑΟΚ επικρατεί ενθουσιασμός κι αυτός έχει να κάνει με τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Ιλια Ιβιτς. Ο Νίκος Βεζυρτζής μιλάει καθημερινά με τον Σέρβο μάνατζερ, ο οποίος ουσιαστικά καθορίζει και τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, με τις προτάσεις του. Πρώτος στόχος ο Λάτσκο, εξαιρετικά δύσκολο ως και απίθανο του Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο ομογενής Γιώργος Μπρέγκου είναι και επισήμως παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς την Παρασκευή υπέγραψε το συμβόλαιο του, διάρκειας πέντε ετών. Ο Μπρέγκου, πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον δώσουν δανεικό στον Πανσερραϊκό. Την ίδια ώρα, ο Ιντιο αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος πήρε και τις τελευταίες 10.000 ευρώ που έπρεπε να πάρει και έφυγε για τη Βραζιλία.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ έχουν ενθουσιαστεί με την άψογη συνεργασία που έχει ο Βεζυρτζής με τον Ιλια Ιβιτς και ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση του Λάτσκο, που είναι πελάτης του Σέρβου μάνατζερ. Ο αριστεροπόδαρος μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθεί, ενώ στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία, οι Θεσσαλονικείς θα παρακολουθήσουν και τον κεντρικό αμυντικό των Μαγυάρων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Κόβατς δείχνει να έχει κολλήσει, ενώ απίθανο θα πρέπει να θεωρείται πλέον το να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο. Τα ευχάριστα έρχονται από το θέμα του Βαγγελή, για το οποίο απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Στα διοικητικά, ο Βεζυρτζής έχει επαφές για να στελεχώσει τη νέα διοίκηση, να βάλει σε αυτή κι άλλα άτομα, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπάρχει πουθενά ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος, Οικονομίδης.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links