Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-2007, 22:08:   #152
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Μηχανοκίνητη διαμαρτυρία

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα (4/6) στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/5) στις τάξεις του Ηρακλή. Η εν λόγω κίνηση θα γίνει με αφορμή της ομιλία του Ευάγγελου Μυτιληναίου σε ξενοδοχείο της πόλης αλλά και της παρουσίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη συμπρωτεύουσα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αγανακτισμένοι φίλαθλοι θα έχουν την υποστήριξη που θέλουν από το Γυμναστικό σύλλογο, τους Βετεράνους της ομάδας αλλά και τη Λέσχη φίλων για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, θα δώσουν ψήφο… διαμαρτυρίας στον Ευάγγελο Μυτιληναίο αλλά και κατά πάσα υπευθύνου που έχουν ως συνέπεια την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις θα γίνουν ώστε να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως επίσης να σταλεί μήνυμα στους κ.κ. Μυτιληναίο, Σπανουδάκη.

Από εκεί και πέρα επαφές με Ελληνοκυπρίους έχει ο Σπανουδάκης αλλά οι όποιες εξελίξεις, θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση