Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-2007, 20:39:   #240
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κινείται για Πόστιγκα

Για τον Χέλντερ Πόστιγκα φέρεται πως ενδιαφέρεται η ομάδα του Ολυμπιακού σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως οι Πορτογάλοι επικαλούνται ελληνικές πηγές που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει πρόταση για την απόκτησή του και συγκεκριμένα για τη δανεική απόκτησή του. Αν το... φλερτ στεφθεί από επιτυχία, τότε ο Πόστιγκα θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο.

Η Πόρτο έχει στις σκέψεις της να δώσει τον παίκτη στην ελληνική ομάδα και να κινηθεί όπως στην περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα χαρακτηριστικά του Πόστιγκα έχουν αφήσει ευχαριστημένο τον Τάκη Λεμονή ο οποίος τον θέλει στον Πειραιά. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν φαίνεται να έχει στα πλάνα του τον 25χρονο στράικερ.

Ο Πόστιγκα δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ ή τη Σεντ Ετιέν αλλά με το να παραμείνει στην Πόρτο, κινδυνεύει να χαθεί. Τι εννοούμε με αυτό; Ο παίκτης δεν χαίρει εκτίμησης από τον Φερέιρα και μετά τα Χριστούγεννα δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στις αντίπαλες εστίες. Μέχρι τότε είχε σημειώσει εννέα τέρματα και από εκεί και πέρα, μόλις ένα.

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας πως μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ο Ολυμπιακός πάντως, μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον Πόστιγκα καθώς η ομάδα μάχεται συνεχώς για τον τίτλο ενώ έχει κάθε χρόνο εξασφαλισμένη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κακά τα ψέματα, το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελάχιστα καλύτερο από το ελληνικό, άρα αν έρθει στον Ολυμπιακό ο Πόστιγκα δεν θα δυσκολευτεί και τόσο για να δείξει τις αρετές του.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση