Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-2007, 20:44:   #156
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εβδομάδα εξελίξεων εν όψει

Από... Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τα διοικητικά του Ηρακλή. Οι επαφές για την παραχώρηση των μετοχών της ομάδας από τον Γιώργο Σπανουδάκη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τον παράγοντα του "γηραιού" να έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με... νέο Κύπριο επιχειρηματία στην Αθήνα.

Νέο σενάριο

Τα ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες, ανέφεραν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρισκόταν κοντά στο να παραχωρήσει τις μετοχές στον Φοίβο Μορίδη ο οποίος είναι Κύπριος επιχειρηματίας. Όσο περνούσαν οι μέρες και η υπόθεση δε λάμβανε το επιθυμητό τέλος, οι πιθανότητες για να αποτελέσει το εν λόγω σενάριο πραγματικότητα, όλο και μειώνονταν. Έτσι και έγινε, αφού τα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση λένε πως ο Γιώργος Σπανουδάκης είχε πρόσφατα συνάντηση με... άλλον Κύπριο στον οποίο είναι πιθανό να παραχωρήσει τις μετοχές.

Στην Αυστρία η προετοιμασία

Στο Σάλτσμπουργκ θα πραγματοποιηθεί εκτός εξαιρετικού απροόπτου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή εν όψεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην πόλη της Αυστρίας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι κ.κ. Φανάρας και Ελευθεριάδης και ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των εγκαταστέσων.

Εν αναμονή των προσφυγών

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την εποχή στον Ηρακλή και με τα όσα υπέστησαν στην ομάδα μέχρι να παραμείνει στην κατηγορία, υπάρχει και η δυσάρεστη κατάσταση με τις προσφυγές. Τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή οι Γιάννη Χλωρός και Φάνης Κατεργιαννάκης, με σκοπό να διεκδικήσουν τα χρήματά τους μέσω της δικαστικής οδού.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση