Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-2007, 14:07:   #239
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Μανού, Λαριβέι και Λύμπε...

11/6/2007 21:33

Έναν ισχυρό… σύμμαχο στην προσπάθειά της να ντύσει τον Μανού στα «κιτρινόμαυρα» έχει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στον Πορτογαλικό Τύπο σήμερα, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι δεν υπολογίζει τον δεξιό χαφ για τη νέα χρονιά. Ο προπονητής της Μπενφίκα είπε ότι ο Μανού είναι καλός παίκτης, ωστόσο, επεσήμανε χρειάζεται ακόμα βελτίωση για να παίξει στην ομάδα του. "Μέσα στα πλάνα μου η ΑΕΚ", δηλώνει σε ελληνική εφημερίδα ο παίκτης. Το… βιολί τους οι Γερμανοί για «Λύμπε». Εξελίξεις με Λαριβέι. Για ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο κάνει λόγο ο ατζέντης του Σορεντίνο. Στο top10 των καλύτερων αμυντικών του Πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Ζεράλντο. Συνέντευξη Τύπου της Ερασιτεχνικής για το γήπεδο.

Σάντος για Μανού

Ο προπονητής της Μπενφίκα με δηλώσεις που δημοσιεύονται στην «Correio de Manha» αναφερόμενος στον Μανού τόνισε: «Εχει ένα στοιχείο που είναι εξαιρετικό, την ταχύτητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και σε κάποιους άλλους τομείς».

Στη συνέχεια ο Σάντος έγινε πιο συγκεκριμένος: «Τόσα χρόνια αγωνιζόταν σε μικρές ομάδες (Αμαδόρα και Αλβέρκα), που έπαιζαν κλειστά, με έναν μόνο επιθετικό και χωρίς να επιτίθενται οργανωμένα. Η ταχύτητα είναι το μεγάλο του προσόν, αλλά όταν πρέπει να επιτεθεί οργανωμένα, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και έχει πρόβλημα στην τελική πάσα».

Και ολοκλήρωσε την αναφορά του στον Μανού τονίζοντας: «Θα του έκανε καλό να αγωνιζόταν σε μία ομάδα όπου θα είχε την πολυτέλεια να κάνει κάποια λάθη». Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, γινόταν αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη.

Στην ουσία ο Φερνάντο Σάντος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Μανού, ο οποίος πιθανότατα θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο. Παράλληλα, όμως, ο Σάντος έδειξε και το δρόμο στην διοίκηση της ομάδας του.

Διότι με τις δηλώσεις του, φάνηκε ότι θέλει να παραχωρηθεί ο Μανού ως δανεικός. Και η ΑΕΚ που έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή ύψους 500.000 ευρώ, δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν για την αγορά του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Μαντούκα.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι η «Ένωση» ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση από τη Μπενφίκα στην πρόταση που έχει καταθέσει κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

"Μέσα στις επιλογές μου η ΑΕΚ"

Το όνομά του έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό την ΑΕΚ. Ο Μανού, η περίπτωση του οποίου (όπως και του Λαριβέι άλλωστε) έχει γίνει σίριαλ για τους κιτρινόμαυρους δείχνει να αλλάζει στάση. Πλέον δεν είναι απόλυτος στο θέμα της παραμονής του στην Μπενφίκα, καθώς αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό να μετακομίσει στην Ελλάδα και να σμίξει και πάλι με τον Γκουστάβο Μαντούκα. Σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Sportday", τονίζει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι από την Μπενφίκα. Στην τελευταία κουβέντα που είχε ο μάνατζέρ μου με τον κ. Σάντος, ο προπονητής είχε πει ότι βρίσκομαι στα πλάνα του. Έχω ξαναπεί πως η πρώτη μου επιλογή είναι να μείνω στην Μπενφίκα. Όμως, αν μου πει ο κ. Σάντος ότι δεν θα παίζω, τότε θα ψάξω κάτι καλύτερο για μένα. Σίγουρα, η ΑΕΚ είναι μέσα στις επιλογές μου. Θα προτιμούσα να μείνω στην Πορτογαλία, επειδή η σύζυγός μου είναι έγκυος. Όμως, το συζήτησα μαζί της και δεν είναι αντίθετη στην ιδέα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Μαντούκα είναι φίλος μου και μιλάμε συχνά. Μακάρι να βρεθώ ξανά συμπαίκτης του. Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελα".

Επιμένουν οι Γερμανοί για «Λύμπε»

Στο μεταξύ, η Νυρεμβέργη επιμένει για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα και επεσήμανε: «Η υπόθεση είναι πολύπλοκη. Πλέον, περιμένουμε σημάδια από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό για εμάς το ότι πέτυχε γκολ με την Εθνική».

Δηλώσεις στην εφημερίδα έκανε και πρόεδρος της ομάδας, Μίκαελ Ροθ που επανέλαβε ότι: «Ο Λυμπερόπουλος είναι ο παίκτης που θέλει οπωσδήποτε ο προπονητής μας, έχουμε συμφωνήσει μαζί του και απομένει να βρούμε με την ΑΕΚ το ποσό που θα χρειαστεί για την απόκτησή του, όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις».

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Νυρεμβέργη θέλει να «τελειώσει» το θέμα πριν από τις 26 Ιουνίου, όταν και αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Στους 10 καλύτερους ο Ζεράλντο

Στη λίστα με τους 10 καλύτερους αμυντικούς της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Ζεράλντο σύμφωνα με την εφημερίδα "A Bola", ενώ μέσα στην 10άδα περιλαμβάνεται και ο αδερφός του Μπρούνο Άλβες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αξία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, ενώ δικαιώνει τους κιτρινόμαυρους για την επιλογή τους. Στο μεταξύ ο Μπρούνο Άλβες μίλησε στην "O' Jogo" για την σχέση του με τον αδερφό του, τονίζοντας σχετικά: «Στο ματς της Πόρτο με την Πάσος η οικογένειά μας πέρασε... δύσκολες στιγμές. Ο χαμένος θα περνούσε μία εφιαλτική βραδιά στο σπίτι. Ευτυχώς το ματς ήρθε ισόπαλο και στο τέλος πετύχαμε και οι δύο τους στόχους μας. Να ξέρετε ότι αν ο Ζεράλντο είχε την μπάλα στα πόδια και έμπαινε για γκολ στην περιοχή μας, φυσικά και θα έτρωγε τάκλιν, και μάλιστα σκληρό, από εμένα! Αλλά τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μετά, βέβαια, θα είχαμε... μάχες στο σπίτι, όμως είμαι συνηθισμένος σε αυτά. Το να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα, γιατί είμαστε μια πολύ ενωμένη οικογένεια. Δεν φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάρει κάποια στιγμή το... πάνω χέρι ο Ζεράλντο επειδή είναι πιο μεγάλος».

Σιγουριά στην Κάλιαρι για Λαριβέι

Τα ΜΜΕ στην Αργεντινή αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΚ, πιθανότατα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, θα ταξιδέψει στη χώρα τους, προκειμένου να μιλήσει με τον Χοακίν Λαριβέι. Στην Ιταλία, ωστόσο, ορισμένα ΜΜΕ θεωρούν ότι ήδη η μεταγραφή του Αργεντινού κανονιέρη στην Κάλιαρι έχει «κλείσει». Δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας, επιστρέφει από το ταξίδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την υπογραφή του παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «www.espresso.repubblica.it», ο πρόεδρος της Κάλιαρι Μάσιμο Σελινο, επιστρέφει από το Μαϊάμι έχοντας στα χέρια του συμβόλαιο με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι υπάρχει σιγουριά ότι ο κανονιέρης της Ουρακάν, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ, πάντως, δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια της απόκτησης του ποδοσφαιριστή και θεωρούν μάλιστα ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να την πραγματοποιήσουν. Όπως και να έχει η εβδομάδα που… τρέχει είναι καθοριστική.

Ψάχνεται ο Ίβιτς…

Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα φέρει πρόταση στην ΑΕΚ για να αποχωρήσει από την ομάδα 6 μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Η ομάδα που φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο είναι η Σάλτσμπουργκ.

"Κάτι κινείται με Σορεντίνο"

Εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο σε ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες. Ο ατζέντης του παίκτη μιλώντας στην ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας "goal.com", τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την διοίκηση της ΑΕΚ για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. "Κάτι κινείται με την υπόθεση του Στέφανο. Ο παίκτης πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια πολύ καλές εμφανίσεις και απέδειξε την αξία του. Δουλεύουμε την επιστροφή του παίκτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να βρούμε μία κοινή φόρμουλα με την ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει ξεκαθαριστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκλόσα.

Ο Ανατολιωτάκης για το γήπεδο

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρεάς Ανατολιωτάκης με θέμα το γήπεδο. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

"Σας γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης στις 13/06/2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. επί της Λεωφ. Δεκελείας 138-140, θα δώσει συνέντευξη τύπου αναλύοντας λεπτομερώς, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τον κόσμο της Α.Ε.Κ. όλα τα θέματα που απασχολούν το Σωματείο μας, κυριότερα των οποίων είναι η κατασκευή του γηπέδου μας στη Ν. Φιλαδέλφεια, νεότερα για την οικονομική διαφορά με την ΠΑΕ – Α.Ε.Κ., τα σήματα, το γιατί δεν εκχωρήθηκε το ΤΑΠ και τι θα γίνει από δω και πέρα και ο τρόπος διοίκησης των τμημάτων στη νέα σαιζόν στηριζόμενος επάνω σε άλλη βάση. Μετά το τέλος της συνέντευξης οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις".
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση