Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-06-2007, 23:31:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Veroia ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Ετοιμάζει αντεπίθεση…

Η Βέροια δεν έχει… μιλήσει ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι σίγουρο, ωστόσο, ότι η «βασίλισσα του βορρά» θα ενισχυθεί. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Τα ονόματα που «παίζουν» είναι αρκετά, ωστόσο τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της ομάδας, έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Διερευνιτικές επαφές με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ έχουν γίνει, ενώ τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά (Ανατολάκης, Εμπέντε, Μπαλάφας κ.α.). Στη Βέροια, πάντως, δεν θα κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα ουσιαστικά. Και αυτό προϋποθέτει περισσότερο ψάξιμο και λιγότερη βιασύνη.

Σε ότι αφορά το Γιώργο Λαναρή, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βέροια. Ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από την Καλαμαριά, ωστόσο, αν η Βέροια του δώσει τα ίδια χρήματα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα παραμείνει στην ομάδα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links