Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-2007, 20:44:   #69
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ο Μπίκας εκπρόσωπος στην ΚΕΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αποφάσισε στην σημερινή του συνεδρίαση να ορίσει τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Μπίκα ως εκπρόσωπο της Superleague στην ΚΕΔ της ΕΠΟ. Μετά την λήξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Superleague κ Γ. Βαρδινογιάννης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Το ουσιαστικό θέμα που συζητήσαμε σήμερα ήταν εκλογή ενός εκπροσώπου της Super league στην ΚΕΔ. Αυτός που θα προτείνουμε στην ΕΠΟ θα είναι ο κ. Γιώργος Μπίκας. Θα το εισηγηθούμε στον κ. Γκαγκάτση και εφόσον δεν υπάρχει διαφωνία θα είναι ο εκπρόσωπός μας. Υπήρχε μια εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Μπίκα, και νομίζω ότι αυτό βοήθησε πολύ ώστε να είναι μία ομόφωνη απόφαση που θέλαμε όλοι εξΆ αρχής».

Ποιος θα είναι ο ρόλος του κ. Μπίκα;

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με την ΕΠΟ, έχουμε καταλήξει στο πως θα είναι η καινούργια επιτροπή διαιτησίας. Υπήρχαν περίπου σαράντα άτομα τα οποία ήταν υποψήφια για την συγκεκριμένη θέση. Κάναμε κάποιες συζητήσεις και καταλήξαμε ότι ο πλέον κατάλληλος είναι ο κ. Μπίκας. Ήταν ομόφωνη η απόφαση»

Συζητήσατε κάτι για τα Play-out;

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουμε στο επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα συζητήσαμε κάποια διαδικαστικά θέματα τα οποία αφορούσαν την Superleague».

Η μη μετακίνηση των φιλάθλων θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο;

«Θα ισχύσει ότι ισχύει στον ΚΑΠ, θα μπορούν οι φίλαθλοι να μετακινούνται αν υπάρχει συμφωνία των ομάδων».

Για το Super Cup συζητήσατε.

«Δεν έχουμε κάνει ποτέ καμία συζήτηση για το Super Cup».

Δελτίο Τύπου ΚΕΔ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προβαίνει στις εξής επισημάνσεις αναφορικά με τον πίνακα για την επιλογή του εκπροσώπου της Super League στην ΚΕΔ/ΕΠΟ:

1. Εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθησαν στην κατάσταση των πτυχιούχων οι: Μπέγκος Δ., Καλύβας Δ., Καλαθενός Μ. και Κεμπαρίδης Α.

2. Στην κατάσταση της FIFA o Κεφαλάς Θ. έχει 5 χρόνια και οι Χαρλαβάνης Σ.- Κολοκυθάς Χ. έχουν 4 χρόνια.

3. Εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθησαν στον πίνακα οι: Μεσσαλάς Β. (ΣΔΠ Αχαΐας, έτος γεννήσεως 1947, διαιτητής Α΄ Εθνικής 1977-78 & 1979-1983) και Λεφάκης Α. (ΣΔΠ Χανίων έτος γεννήσεως 1951, διαιτητής Α΄ Εθνικής 1991-92 & 1994-95).

4. Στην κατάσταση της Α΄ Εθνικής ο Παπαπέτρου Ι. ήταν διαιτητής την περίοδο 1994-1998 και ο Σπανέας Γ. ήταν διαιτητής την περίοδο 1992-96.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση