Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-2007, 20:12:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πρώτη Αμπάρη... αναμένεται ο Μιλάνο

Με διπλή προπόνηση και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε τη Δευτέρα, η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει της πρώτης συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα, με τους παίκτες της ομάδας να γυμνάζονται τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα στο γήπεδο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους παίκτες να διανύουν πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, αλλά και βάρη, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Την Τρίτη το απόγευμα οι παίκτες του Αστέρα, θα πρωτοπιάσουν μπάλα στην προπόνηση, ενώ την Τετάρτη το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο στο Άλσος Αγίου Γεωργίου. Νέο πρόσωπο των προπονήσεων από τη Δευτέρα, είναι ο Γιώργος Αμπάρης, που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Τρίπολη και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Μάουρο Μιλάνο.

Τα εισιτήρια διαρκείας επανακυκλοφόρησαν και οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και τις προηγούμενες ημέρες διάθεσής τους. Οι φίλοι του Αστέρα, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας, μπορούν να τις προμηθευτούν κάθε μέρα από τα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο (11 π.μ.-2 μ.μ. και 6-8 μ.μ.).


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση