Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-2007, 10:41:   #263
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

«Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»...

14/7/2007 9:03

Λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ολλανδία, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μαρσέλο Μορέτο ο οποίος καλείται να καλύψει επάξια το κενό του Στέφανο Σορεντίνο, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την νέα του ομάδα και έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος της ΑΕΚ. "Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, αν και δεν χρειάζεται κάποιες συστάσεις για να επιλέξεις μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της", τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος πορτιέρο, συμπληρώνοντας πως για να πάρει την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα τον παρότρυνε ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Γκουστάβο Μαντούκα: "Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Μόλις του είπα για την πιθανότητα να έρθω στην ΑΕΚ, μου είπε να μην το σκεφτώ καν". Δείτε το βιντεάκι του Μορέτο...

Ακουλουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Μαρσέλο Μορέτο στην αθλητική εφημερίδα "Sportday"...

-Αντιλαμβάνεσαι γιατί σε καλούμε από την Ελλάδα. για την μεταγραφή σου στην ΑΕΚ…

Στο αεροδρόμιο είμαι, πετάω για Ολλανδία σε λίγο. Πηγαίνω κατευθείαν να ενσωματωθώ στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Στην Αθήνα θα έρθω με την υπόλοιπη ομάδα, μόλις ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο στο Ντουρβέρτ. Αισθάνομαι τέλεια.

-Γιατί αποφάσισες να αποδεχτείς την πρόταση της ΑΕΚ;

Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, αν και δεν χρειάζεται κάποιες συστάσεις για να επιλέξεις μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν.

-Οι συστάσεις από ποιον προέρχονται; Από τον Μαντούκα;

Ναι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Μόλις του είπα για την πιθανότητα να έρθω στην ΑΕΚ, μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Να έρθω αμέσως. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, το περιβάλλον, για τη διοίκηση, για τα πάντα. Με συμβούλεψε να υπογράψω και μου είπε ότι θα μου αρέσει πολύ.

-Στην ΑΕΚ, δημιουργείται βραζιλιάνικη παροικία. Δεν είναι μόνο ο Μαντούκα…

Ναι, με έχει ενημερώσει σχετικά ο Γκουστάβο. Ξεχωρίζει βέβαια ο Ριβάλντο, τεράστια δύναμη για οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό θα με βοηθήσει σίγουρα στην προσαρμογή, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων των συμπαικτών μου, αλλά κυρίως των Βραζιλιάνων, θα εγκλιματιστώ άμεσα.

-Έρχεσαι για να παίξεις βασικός;

Έρχομαι για να διεκδικήσω θέση βασικού. Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός, αλλά θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πείσω τον προπονητή μου να μου δώσει τη φανέλα με το «1». Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να παίζω. Πιστεύω ότι έχω τις ικανότητες για να είμαι βασικός. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την Μπενφίκα. Για διάφορους λόγους αυτό δεν είναι εφικτό, μολονότι, όποτε παίζω, δεν δίνω αφορμές για να είμαι στον πάγκο…

-Η ΑΕΚ έχει δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Αύγουστο για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι εσύ από το Τσάμπιονς Λιγκ έχεις καλές αναμνήσεις… Μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία σου σΆ αυτά τα παιχνίδια;

Τα προκριματικά είναι πολύ σημαντικά και για τον σύλλογο και για εμάς τους παίκτες. Και ποιος δεν θέλει να παίζει σΆ αυτή τη διοργάνωση… Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ. Το βασικό όμως είναι να προετοιμαστούμε σωστά γιΆ αυτούς τους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα, κυρίως απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αν και αποκλειστήκαμε. Μακάρι να παίξω και να τις επαναλάβω και στα προκριματικά με την ΑΕΚ.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου λοιπόν με την ΑΕΚ;

Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο πρώτος χρονικά στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι από εκεί και πέρα, να πετύχουμε ότι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση