Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-08-2007, 14:51:   #199
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ο Άλαν καθυστερεί Ματεγιάν

Εν αναμονή εξελίξεων για τον κεντρικό αμυντικό βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον Βραζιλάνο Άλαν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Μαρσέλο Ματεγιάν. Στα γραφεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο Σάντορ Τόργκελε την Παρασκευή προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιένα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας το φιλικό (20:30) με Πανσερραϊκό.

Ο Άλαν αποτελεί το τελευταίο αγκάθι για την έλευση του Ματεγιάν στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος "κλωτσάει" στη λύση του συμβολαίου του και υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" φαίνεται να έχουν ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντίνου άσου προκειμένου να τον ντύσουν στα "ασπρόμαυρα".

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο φιλικό του επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ο Ζήσης Βρύζας υπέστη ελαφρύ διάστεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση