Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-08-2007, 15:04:   #287
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κλείνει το ρόστερ

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ισμαέλ Μπλάνκο για την επιθετική γραμμή της ομάδας, απομένει μόνο η απόκτηση τερματοφύλακα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Κούτσιακ προβάλλεται ως φαβορί, ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σλοβάκου τερματοφύλακα, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες λύσεις. Την Δευτέρα αναμένεται η απάντηση της Ζίλινα. Τρέχουν για να προλάβουν στην ΑΕΚ, την μπλε κάρτα του Μπλάνκο.

Να τελειώνει και με το θέμα του τερματοφύλακα θέλει η ΑΕΚ μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Κούτσιακ το όνομα του οποίου ακούγεται εδώ και μέρες και για τον οποίο η Ένωση φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ζίλινα, είναι ο νούμερο ένα γκολκίπερ στη σχετική λίστα του Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Σλοβάκο πορτιέρο στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά από τη στιγμή που η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτησή του, λογικά το γεγονός αυτό δεν θα έχει και πολύ μεγάλη σημασία για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων. Μέχρι την προσεχή Δευτέρα μάλιστα, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση Κούτσιακ είτε με θετική, είτε με αρνητική εξέλιξη.

"Μπλε"... ρήτρα

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο είναι και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής κιτρινόμαυρο μέλος. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε συνεργασία με αυτούς της Κολόν, έχουν αρχίσει έναν αγώνα δρόμου για να φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του παίκτη στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί στα δύο ματς των προκριματικών, απέναντι στη Σεβίλλη. Ο Χερμάν Λέρτσε μάλιστα, εγγυήθηκε χθες στην διοίκηση της Ένωσης πως η μπλε κάρτα του παίκτη θα βρίσκεται στα "χέρια" της ΑΕΚ, το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, ώστε να μπορεί να σταλεί στην UEFA και να δηλωθεί ο παίκτης στην 25άδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, τότε ο πρόεδρος της Κολόν θα πρέπει να αποζημιώσει την ΑΕΚ με ένα ποσό που έχει οριστεί από τις δύο πλευρές.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση