Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-2007, 19:13:   #169
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Στα κίτρινα ο Γκουτιέρεζ

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ, καθώς ο Βολιβιανός άσος αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του, την Μπλούμινγκ και από την Παρασκευή θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νάτσο Γκαρσία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος άσος κατέθεσε ο ίδιος το ποσό των 40.000 ευρώ για να αποκτήσει την ελευθερία του από τον πρώην σύλλογό του και όλα δείχνουν πως σύντομα θα ντυθεί στα "κίτρινα".

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα από τον Κόκε καθώς ο Ισπανός επιθετικός μπήκε στο πρόγραμμα χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση. Με δεδομένο ότι έχει ακόμα μπροστά του τρεις με τέσσερις προπονήσεις για το ματς του Σαββάτου (25/08) με τον Πανιώνιο, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ολίβα για την πρεμιέρα.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση