Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-2007, 19:17:   #133
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κουνενάκης: Στόχος το UEFA


Η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του κυπέλλου UEFA είναι ο στόχος του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Νίκο Κουνενάκη. Ο παίκτης των Κρητικών τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι αυτός πρέπει να είναι ο φυσιολογικός στόχος για μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο φιλικό κόντρα στον Αρη αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου οι Κρητικοί θα υποδεχθούν την Καλαμαριά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουνενάκη στον Athletic Radio:

Για το φιλικό με τον Αρη: "Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί όμως στο δεύτερο έπεσε η απόδοση. Μας κόστισε η απουσία του Ντρούλιτς αλλά πιστεύω ότι μας επηρέασε και η κούραση. Είμαστε λίγο κουρασμένοι μετά από μια προετοιμασία δύο μηνών αλλά βλέπω ότι σιγά-σιγά η ομάδα μας αρχίζει και δένει και είμαι σίγουρος ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι".

Για την πρεμιέρα με την Καλαμαριά: "Δουλεύουμε σωστά και αρκετά ώστε να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μέσα στην έδρα μας αλλά και γιατί η Καλαμαριά είναι μια επικίνδυνη ομάδα".

Για τον φετινό στόχο του ΟΦΗ: "O στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ψηλά. Θέλουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι να το πετύχουμε φέτος. Για μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ είναι φυσιολογικός στόχος η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχουμε καλή ομάδα και το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα καλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπαρκαουάν, ο Ταραλίδης, ο Γκέρμπερ και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν αρκετά".


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση