Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-2007, 19:22:   #138
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Ηλεκτρονικό μπουκάρισμα»… reloaded!

Την επομένη της λήξης του περασμένου πρωταθλήματος (13/05), η ΠΑΕ Ξάνθη είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία «επιτέθηκε» στην αστυνομία και έθεσε κάποια… ρητορικά ερωτήματα προς την πολιτική ηγεσία του τόπου με αφορμή τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στον αγώνα με τον Ηρακλή. Τέσσερις μήνες μετά, η διοίκηση των «ακριτών» εξέδωσε την ίδια ακριβώς ανακοίνωση, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

΄΄ Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι΄΄ (Έτσι δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


1. Καλώς ή κακώς η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ σεβόμενη τους νόμους του Ελληνικού κράτους δεν εξέδωσε εισιτήρια για την φιλοξενούμενη ομάδα, αφού απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών, πόσο μάλλον σ’ένα παιχνίδι, που η αντίπαλη ομάδα «έπαιζε τα πάντα». Έτσι έγινε, με την πλήρη προτροπή και συναίνεση της Αστυνομίας.

2. Όλοι γνωρίζουν, δεν είναι μυστικό, ότι η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει τιμηθεί από την Πολιτεία και τις Αστυνομικές Αρχές για το ήθος των φιλάθλων της.

3. Με απόφαση των Αθλητικών Αρχών εισάγεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα, προκειμένου να ελέγχεται ο οποιοσδήποτε φίλαθλος εισέρχεται μέσα σ’ αυτό. Μα αυτό, το έχει κάνει η SKODA ΞΑΝΘΗ εδώ και τρία χρόνια, δημιουργώντας την κάρτα – μέλους με τα πλήρη στοιχεία του κατόχου της. Ετσι στο γήπεδό της εισέρχονται μόνο μέλη της SKODA ΞΑΝΘΗ, κάτοχοι της κάρτας.

4. Την Κυριακή 13.05.2007, στον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ καταλύθηκαν τα πάντα. Οπαδοί της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έσπασαν τις πόρτες των Θυρών Δ και Γ1 του γηπέδου και εισήλθαν στο γήπεδο με τον «τσαμπουκά» τους. Περίπου 800 άτομα εισήλθαν στην Θύρα Δ και άλλα 400 στην θύρα Γ1. Οι συνεχείς παρακλήσεις της Αστυνομίας να βγουν προκειμένου να ελεγχθούν και να ξαναμπούν στο γήπεδο, ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ. Το παιχνίδι έγινε κανονικά. Ο Θεός και μόνον ο Θεός βοήθησε να μην γίνουν έκτροπα. Καταλύθηκε ετσιθελικά το σπίτι μας, η περιουσία μας. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Για ποια ηλεκτρονικά εισιτήρια μιλάμε και κάμερες ; Τώρα βρέθηκε το αντίδοτο στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. Πως λέγεται: ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.
Αυτά είναι απολύτως δεικτικά και βεβαίως θα ήταν αφελής όποιος σκέφτεται ότι έχουν να κάνουν με τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ. Έχουν να κάνουν με το σήμερα και το αύριο του ποδοσφαίρου. Έχουν να κάνουν με τους οπαδούς της Ξάνθης , του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, με τους οπαδούς όλων των ομάδων, που με το ηλεκτρονικό μπουκάρισμα λύνουν το πρόβλημα τους. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ. ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ Η ΟΧΙ;

Κα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, «ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

Κα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

ΑΝ ΝΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ SECURITIES. O ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (συγνώμη για αυτό).

P.S. Kα αντιπολίτευση τα ως άνω δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση, είναι για μια Ελλάδα ΚΑΛΥΤΕΡΗ.



Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση