Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-08-2007, 15:46:   #121
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πήρε Ηλιόπουλο ο Ιωνικός

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες απέκτησαν τον Χρήστο Ηλιόπουλο για ένα χρόνο. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ακράτητο και Χαλκηδόνα και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα. Η απόκτησή του ήταν επιθυμία του προπονητή Χόρχε Μπάριος και της διοίκησης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χρήστος Ηλιόπουλος τόνισε: «Ηρθα σε μια μεγάλη και νοικοκυρεμένη ομάδα με στόχους και προοπτική και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτήν την εξέλιξη. Ηρθα να βοηθήσω κι εγώ με όλες τις δυνάμεις μου τον Ιωνικό ώστε να επιστρέψει στη Superleague».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει για Κατράνα
Το όνομα του Αυγερινού Κατράνα έκανε και πάλι την εμφάνισή του στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Γιάννη Παπακώστα. Ο 19χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία και τα φιλικά των «πρασίνων», είχε απασχολήσει τους Σερραίους και στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Για το σημερινό φιλικό με τον Πανθρακικό υπολογίζεται ο Εντβιν Μουράτι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο νεοαποκτηθείς Κώστας Καλλιμάνης.


ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
Φιλικό στην Οινόη δίνει σήμερα (18:00) η Καστοριά με την τοπική Φλατσάτα, ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος του νομού. Σκέντος, Γιόσιτς και Δρυστέλλας δεν είναι στη διάθεση του Ηλία Αποστολίδη.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ:
Ολους τους παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Περικλής Αμανατίδης για το σημερινό φιλικό με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
Ο Γιώργος Βαζάκας έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για το σημερινό φιλικό στο Πολύκαστρο (18:00), αφού ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους οι Καλαμπάκας και Μασάδο.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε ρυθμό Κυπέλλου και πρωταθλήματος έχει αρχίσει να μπαίνει ο Εθνικός Αστέρας. Ο Αντώνης Μανίκας ανέβασε ιδιαίτερα την ένταση της προπόνησης. Μοναδικοί απόντες οι Μήτρου και Αγγελόπουλου. Ο πρώτος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, ενώ ο Αγγελόπουλος υπέστη αλλεργικό σοκ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε ο Βαγγέλης Ντάγκας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ιωνικό. Αντίθετα, ο Χρήστος Κωστέλλος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρελθόν θα αποτελέσει από την Καλαμάτα ο Στάθης Κάππος. Ο μέσος είχε κόντρα με τον προπονητής της «μαύρης θύελλα» και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του. Παράλληλα, φιλικό ξεμούδιασμα με τον Πανθουραϊκό έχει σήμερα η Καλαμάτα.


ΚΕΡΚΥΡΑ:
Ανακοινώθηκαν χθες οι αρχηγοί της νέας χρονιάς. Οι Χρήστος Καγκιούζης, Φιλίπ Ροντρίγκεζ ντα Σίλβα, Φλαβίνιο ντε Καρβάλιο και Αλέξης Βιτουλαδίτης θα φορούν το περιβραχιόνιο. Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι Φαίακες.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ:
Διπλή μεταγραφική επιτυχία για τον Θρασύβουλου. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Αργεντινών μέσων Χουάν Μάνουελ Μπαριέντος και Μιγκέλ Αντζελ Μάνζι: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την απόκτηση των Αργεντινών μέσων Χουάν Μάνουελ Μπαριέντος και Μιγκέλ Αντζελ Μάνζι».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Ζαν Μαρί Σιλά στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, πέρασε χθες το τελευταίο γκρουπ από εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες.


ΕΘΝΙΚΟΣ:
Στη Θήβα θα μεταβεί σήμερα ο Εθνικός που στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, καθώς αναβλήθηκε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Είκοσι μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Ζαφειράκης, που τη… γλίτωσε με κάκωση στο γόνατο. Σήμερα η «Μπάρτσα» θα υποδεχτεί στις 18:00 την Καλλιθέα.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Πρόβλημα με το χλοοτάπητα αντιμετωπίζουν στο Αιγάλεω. Το χορτάρι στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» είναι σε άθλια κατάσταση και τις ερχόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν μπορεί να διορθωθεί ή αν πρέπει να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου

ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε τελικά ο Ακπαρίδης. Ο κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ο Σάκης Δανίδης συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Πανθρακικού, που απόψε στις 18:00 δίνει νέο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.


ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολλά σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα. Στις 18:00 ο Αγιος Δημήτριος φιλοξενεί στο Μπραχάμι την Καλλιθέα, ενώ Ιωνικός και Ηλυσιακός μονομαχούν στη Νεάπολη. Η Καλαμάτα αναμένεται να… ξεμουδιάσει κόντρα στον Πανθουραϊκό, ενώ ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό. Το Πολύκαστρο υποδέχεται τον Πιερικό και ο Βύζας τον Εθνικό Αστέρα. Μισή ώρα αργότερα το Χαϊδάρι φιλοξενεί το Αιγάλεω, ενώ στις 18:45 ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links