Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-2007, 22:48:   #148
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Φεύγει ο Dassas
Αλλαγή στη θέση του προέδρου της Renault F1

Το ψάρι, λένε, βρομάει από το κεφάλι και σε αυτήν την απογοητευτική για τη Renault σεζόν η αλλαγή προσώπων αφορά την κορυφαία θέση στην ομάδα, αυτήν του προέδρου. Ο Alain Dassas αποχωρεί με προορισμό τη θέση του επικεφαλής οικονομικών της «αδερφής» εταιρείας Nissan και τη θέση του παίρνει ο Bernard Rey. Ο Dassas βρισκόταν στη θέση του προέδρου από τον Απρίλιο του 2006.
«Η περίοδος που πέρασα ως πρόεδρος της Renault F1 Team ήταν μία πλούσια και επιβραβευτική εμπειρία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μία κορυφαία ομάδα με πολλά κίνητρα και ικανές μονάδες και ήταν προνόμιο για μένα να συμμετάσχω σε αυτή την περιπέτεια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και από το νέο μου ρόλο στην εταιρεία, θα παραμείνω ένας από τους πιο πιστούς υποστηρικτές της», δήλωσε ο Dassas.
Ο Rey θα πιάσει δουλειά από τις 17 Σεπτεμβρίου ενώ επισήμως δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι της αντικατάστασης του Dassas.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση