Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-2007, 21:37:   #139
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Τουρνουά "πυγμαχίας"

Το "Τουρνουά Αλληλεγγύης" εξελίχθηκε σε τουρνουά άγριας σύρραξης, μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης. Η ισχνή προσέλευση του κόσμου (μόλις 500 φίλαθλοι), αλλά και η σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου, μόνο τον ιερό σκοπό της συνάντησης, δεν θύμιζε. Με διπλό κάταγμα στο ρινικό οστό, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός Γιώργος Κορακάκης, "σουβενίρ" από τον αγώνα "μποξ". Στο αγωνιστικό, ο Ατρόμητος επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι, του Αστέρα Τρίπολης.

Το ξύλο βγήκε από τον Πύργο!


Ο ιερός σκοπός του "Τουρνουά Αλληλεγγύης", αμαυρώθηκε αφού στον "φιλικό" αγώνα του Σαββάτου (8/9), Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης επιδόθηκαν σε αγώνα μποξ! Ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μασάντο, παίκτη του Αστέρα, μετέτρεψε το "Εθνικό Στάδιο Πύργου", σε αρένα για δύο λεπτά. Ο αρχηγός των Περιστεριωτών, Γιώργος Κορακάκης, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με σπασμένη μύτη (διπλό κάταγμα στο ρινικό οστό), ύστερα από αγκωνία του Μασάντο.

Είχε και λίγη "μπάλα"


Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε με 0-0, σε ένα ματς αρκετά δυνατό αλλά με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το ματς στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κουτσοσπύρος κέρδισε πέναλτι σε εκείνο το λεπτό, το εκτέλεσε ο Ρέγες αλλά απέκρουσε ο Συμεωνίδης.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Ατρόμητος επικράτησε χάρη στις ικανότητες του Μιχαηλίδη. Για την ομάδα του Περιστερίου ευστόχησαν οι Μέζα, Κουτσοσπύρος, Μιχαηλίδης, Κριπιντήρης, Μπότσι. Για την ομάδα του Αστέρα ευστόχησαν οι Ιωάννου, Ροζέριο, Λαζαρίδης, Κανακούδης, ενώ ο Μιχαηλίδης απέκρουσε το τρίτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πορτουλίδης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαμπρόπουλος, του συνδέσμου Ηλείας.

Ο Ατρόμητος έπαιξε στο πρώτο μέρος με τους Μιχαηλίδη, Κατεμή, Γελαδάρη, Κάστρο, Ολιβέιρα, Ιωάννου, Σίριο, Ρέγες, Λουτσιάνο (23' Μέζα), Λαζανά, Κορακάκη (23' Μπότσι). Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μαρίνος, Τρέχο, Κριπιντήρης, Αποστολόπουλος, Παγώνης, Ρόβας, Κουτσοσπύρος, Σάντσεθ.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο αποτελείτο από τους Συμεωνίδη, Ψωμά, Μοσχογιάννη, Λαζαρίζη, Κανακούδη, Παντελιάδη, Λαδάκη, Ματσάντο (23' Μασάρα), Ροζέριο, Φιλομένο, Ιωάννου. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Πορτουλίδης, Ζούντι, Καρντόσο. Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 του Πανηλειακού. Έτσι, την Κυριακή (9/9) ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στις 20.00, ενώ στις 18.00 ο Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστεί με τον Πανηλειακό.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση