Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-2007, 12:34:   #143
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Σενάρια για Άλβα

Μπορεί η Ξάνθη να έχε δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Περού, ο Πιέρο Άλβα είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σενάρια αποχώρησης του από τους ακρίτες.
O επιθετικός των Θρακιωτών εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του με υποψήφια την Σιενσιάνο, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Περού.
Ο Άλβα έχει υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα του Εμίλιο Φερέρα και στην Ξάνθη δηλώνουν άγνοια για όλα αυτά. Στο μεταξύ στα αγωνιστικά ο Βέλγος τεχνικός είχε την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ όπου οι ακρίτες για πρώτ φορά δεν σκόραραν.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα και ενδέχεται να γίνει και νέο φιλικό παιχνίδι. Απόντας είναι ο Τόμας Ραντζίνσκι που έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα του Καναδά για το φιλικό με την Κόστα Ρίκα στις 12 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα δύο μέρες αργότερα.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση