Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-09-2007, 11:22:   #323
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Μπλάνκο: Θέλω να μείνω πολλά χρόνια εδώ

21/9/2007 9:20

"Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ ήταν το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Αυτό που διαπίστωσα, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, ένα σύνολο δεμένο, που μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Στόχος μου είναι να καταφέρω, με την απόδοσή μου, να παραμείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ", τάδε έφη ο Ισμαελ Μπλάνκο, σε συνέντευξη του στο match program του αγώνα της ΑΕΚ με την Σάλτζμπουργκ. Μάχο: Η ΑΕΚ έχει καλό όνομα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ισμαέλ Μπλάνκο

"Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ ήταν το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Αυτό που διαπίστωσα, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, ένα σύνολο δεμένο, που μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Στόχος μου είναι να καταφέρω, με την απόδοσή μου, να παραμείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για μένα και για κάθε παίκτη από την Αργεντινή να υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι πρώτες μου εικόνες από τον σύλλογο είναι πολύ καλές. Πρόκειται για μια ενωμένη ομάδα με ανθρώπους χωρίς έπαρση και σνομπισμό, κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας και τη δική μου".

Πώς είναι η ζωή στην Αθήνα;

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, απλά εδώ υπάρχει περισσότερη ζέστη. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στην Αθήνα. Ασχολούμαστε πολύ με την 4χρονη κόρη μας, την Καταρίνα, πηγαίνουμε συχνά σε παιδότοπους, ψωνίζουμε πράγματα για το νέο μας σπίτι και κάνουμε μια ήσυχη ζωή».

Τι σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στην ΑΕΚ;

«Ο Ριβάλντο. Τον θαύμαζα και τον παρακολουθούσα πάντα. Ξαφνικά ενδιαφέρεται για μένα η ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Βρέθηκα να προπονούμαι και να παίζω μαζί του. Αυτή είναι και πολύ ωραία αίσθηση και επιπλέον κίνητρο για μένα».

Επειδή είσαι επιθετικός, το πρώτο πράγμα που ακούς είναι να σημειώνεις γκολ στα ντέρμπι;

«Έχω ακούσει για τους κλασικούς αντιπάλους της ΑΕΚ. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και για το πάθος που υπάρχει στους αγώνες για τη νίκη. Όμως για να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να έχουμε το ίδιο δυνατό κίνητρο με όλους τους αντιπάλους».

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο και τις προσδοκίες του;

«Όταν ήμουν στην Αθήνα και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου, με ενημέρωναν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο της ΑΕΚ για την απόκτησή μου. Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους της ομάδας είναι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους κι ελπίζω να ταιριάξουμε».

Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες το όνομά σου από την κερκίδα;

«Καταπληκτικά. Δεν περίμενα πως θα συμβεί αυτό κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι ο εκφωνητής του αγώνα, πριν αρχίσει το ματς, φωνάζει ένα-ένα τα ονόματα των παικτών, με το κοινό να ανταποκρίνεται. Αυτό δεν το έχουμε στην Αργεντινή και σε εμάς, που εκείνη τη στιγμή βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτει μια ξεχωριστή δύναμη. Γινόμαστε ένα με τον κόσμο και ξεκινάμε για τη νίκη».

Μάχο: Η ΑΕΚ έχει καλό όνομα στην Ευρώπη

Στο μεταξύ το match programm του αγώνα της Πέμπτης, εκτός από τη συνέντευξη του Μπλάνκο, φιλοξενούσε και δηλώσεις του Γιούργκεν Μάχο...

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες τις Ελλάδας. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, φιλόδοξη. Εχει πολύ καλό υλικό και πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο διεθνής Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ ο οποίος αναφερόμενος στον επαναληπτικό όπου το γήπεδο της Σάλτζμπουργκ έχει συνθετικό χλοοτάπητα σημείωσε:

«Η μπάλα πάει πολύ γρήγορα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να προσαρμοστούμε. Όλες οι ομάδες στην Αυστρία, πριν αγωνιστούν εκεί, κάνουν μια εβδομάδα προπόνηση σε παρόμοιο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του θα κάνει τη διαφορά. Όσο για τους φίλους της Σάλτσμπουργκ, δημιουργούν πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Στο μεταξύ μας παιχνίδι, θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες οπαδούς».

Sportime.gr
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση