Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-2007, 17:59:   #186
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Γιοβάνοβιτς: Εγώ κάνω την ενδεκάδα

Ιδιαίτερα καυστικός και αποκαλυπτικός ήταν στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (27/9) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (30/9) και τόνισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ο προπονητής του Ηρακλή. Υποστήριξε επιπλέον ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ελπίζει να είναι μια κακή παρένθεση, ενώ είπε ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα ψάξει για δικαιολογίες.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: «Αφού είμαι εδώ ποιανού προπονητής είμαι; Ξέρω και την αξία μου, ξέρω και γιατί είμαι εδώ. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω με την ομάδα μου. Λατρεύω που είμαι προπονητής. Είναι η τρίτη φορά που είμαι εδώ, άρα αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ γιατί είμαι φίλος με κάποιους, υπάρχει και κάτι άλλο. Μπορεί κάποιοι προπονητές σε άλλες ομάδες να έχουν ίσως περισσότερη ασυλία. Όλοι όμως καθόμαστε σε ηλεκτρικές καρέκλες. Εγώ είμαι αυτός που κάνω την ενδεκάδα. Δεν είχα λόγους να αλλάξω για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μιας και με τον Εργοτέλη παίξαμε καλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμένα μου χρειάζονται όλοι οι παίκτες. Ο καθένας θα μου χρειαστεί και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους».

Αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μια βαριά ήττα που δημιούργησε ερωτηματικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι μετά το 0-0 περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν ταπεινωτικό για μένα και τους παίκτες. Συζητάμε με τα παιδιά. Ακόμη δεν γνωριζόμαστε καλά, είμαστε νέα ομάδα. Νομίζω ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να μιλήσεις για κρίση. Με εξέπληξε αρνητικά το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως αυτό στην Τούμπα, που πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, δεν το κάναμε. Ελπίζω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι παρένθεση. Και ο Αστέρας Τρίπολης που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τυχόν δικές του ευθύνες στην ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς τόνισε: «Δεν σας καλύπτουν αυτά που είπα μετά το ντέρμπι; Το ότι ανέλαβα την ευθύνη; Το έκανα για τα μάτια του κόσμου; Το βλέπετε συχνά να γίνεται αυτό; Με προβληματίζει ότι ξεκινήσαμε με δύο ήττες. Και ο Ηρακλής ιστορικά και εγώ προσωπικά, ως προπονητής, δεν το δέχομαι. Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Ζητάμε το μάξιμουμ. Χρόνο με το χρόνο, και επειδή έχουμε καλούς παίκτες, θα γίνουμε καλύτεροι».

Στην συνέχεια ο τεχνικό του Ηρακλή αναφέρθηκε στους Μαλαγκένιο και Γκαρσία: «Ο Μαλαγκένιο ίσως χρειαστεί επέμβαση στο χέρι, για ένα πρόβλημα, πάντως, που δεν τον εμποδίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Είπε ότι δεν θέλει να εγχειριστεί, κατανοεί τις ανάγκες της ομάδας και δεν θέλει να βγει από το ρυθμό. Δεν βάζει τον εαυτό του πιο πάνω. Βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Μου έκανε τεράστια εντύπωση αυτό. Δεν θέλω να υπάρχουν άτομα που βάζουν την ομάδα πιο πάνω από τον εαυτό τους. Το είπα και στους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει πίσω στην πλάτη η φανέλα. Με ενδιαφέρει τι έχει μπροστά στο στήθος. Ο Γκαρσία συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία. Πιστεύω, όμως, ότι επειδή απείχε αρκετό καιρό από τις προπονήσεις, ίσως να μην είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση