Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-2006, 18:32:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Εκδόθηκαν τα πρώτα "ηλεκτρονικά" διαβατήρια



Τα νέα μηχανήματα για την έκδοση των διαβατηρίων με ηλεκτρονικό μικροτσίπ παρουσίασαν την Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, πρέσβης Κωστής Αιλιανός και ο αρχηγός της Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

«Τα μηχανήματα αυτά δεν είναι μηχανήματα μόνον εκδόσεως διαβατηρίων, έχουν πολλαπλές χρήσεις και σιγά σιγά θα δούμε τι άλλα πιστοποιητικά θα μπορεί να εκδίδουν αυτά τα μηχανήματα και η Ελληνική Αστυνομία Πιστοποιητικά τα οποία θα έχουν πλήρη εχέγγυα ασφαλείας και αυτό είναι το ζητούμενο», δήλωσε ο κ. Αιλιανός.

Από 1-1-2006 τα διαβατήρια εκδίδονται αποκλειστικά από την Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και από 26-8-2006 αυξήθηκαν οι προδιαγραφές ασφαλείας τους, αφού στο έντυπο του βιβλιαρίου του διαβατηρίου ενσωματώνεται ειδικά διαμορφωμένος μικροεπεξεργαστής για την ψηφιακή ταυτοποίηση του κατόχου.

Μπορούν να εκτυπώνουν μέχρι 17.000 διαβατήρια την ημέρα, ενώ τα παλιά είχαν δυνατότητα παραγωγής 6.000 διαβατηρίων.

Τα μηχανήματα άρχισαν να λειτουργούν το Σάββατο και ήδη έχουν βγει τα πρώτα διαβατήρια με μικροτσίπ. Τη λειτουργία τους υποστηρίζουν Ιάπωνες τεχνικοί που έχουν αναλάβει την υποστήριξη και τη συντήρηση για όσο διάστημα θα τα έχει η Αστυνομία.

πηγη EΘΝΟΣ
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links