Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-2007, 23:35:   #311
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ώρα Τζίγγερ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00) στην Παιανία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπου αναμένεται να απαντήσει στον Ερασιτέχνη. Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις των Άντονι Σέριτς και Σεμπάστιαν Ρομέρο την Τετάρτη, γεγονός που χαροποίησε άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν για 2-3 μέρες ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα τεθούν στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο. Απουσίασε από την προπόνηση ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα. Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός "Ανοιχτή Πόλη" (Συνασπισμός) αναφορικά με το ποσοστό των εισιτηρίων που θα έχει ο Δήμος Aθηναίων στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Οι φόβοι για υποτροπή στην περίπτωση του Άντονι Σέριτς τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν (ήταν απλώς ένα τράβηγμα) και πλέον ο Κροάτης αναμένεται σε λίγες μέρες να είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη ήταν καθαρές και οι καρδιές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πήγαν στη θέση τους. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν ήταν να χάσουν ακόμα έναν παίκτη, ο οποίος μάλιστα είχε επιστρέψει από τραυματισμό πριν από λίγες μέρες. Θετικά ήταν τα μηνύματα σχετικά με τον Σεμπάστιαν Ρομέρο που και αυτός με τη σειρά του δεν έχει κάτι σοβαρό.

Από κει και πέρα το μενού της Τετάρτης περιελάμβανε μονή προπόνηση για τους "πράσινους" με τον Ζοσέ Πεσέιρο να δουλεύει χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τους Βαγγέλη Μάντζιο και Μαρσέλο Μάτος. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μία ίωση και ως εκ τούτου δεν προπονήθηκε, ενώ απουσίαζε και ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος πήρε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του (αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο). Εν τω μεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε, ενώ σε πιο δυνατούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Τσίγκας και Έκι Γκονζάλες.

*Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00) στην Παιανία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπου αναμένεται να πάρει θέση για τρέχοντα ζητήματα, όπως η κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ερασιτέχνη. Έπειτα από τα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τη Δευτέρα στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπήρχε η απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ.

**Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το μενού της Πέμπτης.

**Ρεπό θα έχουν το Σαββατοκύριακο οι "πράσινοι".

***Την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αμπερντίν κόντρα στην Ινβερνές (20/10) αναμένεται να παρακολουθήσει άνθρωπος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε οι Σκωτσέζοι αποτελούν τον πρώτο αντίπαλο (25/10) στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

"Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εν κρυπτώ"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός "Ανοιχτή Πόλη" (Συνασπισμός) αναφορικά με το ποσοστό των εισιτηρίων που θα έχει ο Δήμος Aθηναίων στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, με αφορμή, όπως επισημαίνεται, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για απόδοση μισθώματος για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον Ερασιτέχνη, μικρότερου απ' αυτό που είναι υποχρεωμένη να καταβάλει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Την τελευταία εβδομάδα πληροφορούμαστε μέσω του τύπου ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης προχωρά σε νέες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟ για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα. Για μια φορά ακόμα, οι διαπραγματεύσεις γίνονται εν κρυπτώ, παρά τις βαρύγδουπες προγραμματικές δεσμεύσεις του Δημάρχου περί διαφάνειας και ενημέρωσης των πολιτών.

Αναρωτιόμαστε αν ο Νικήτας Κακλαμάνης θα ζητήσει κάποτε τη γνώμη των κατοίκων αυτής της πόλης, των επιστημονικών φορέων και των δημοτικών κινήσεων για όλες αυτές τις παρεμβάσεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας. Θα θέσει ο δήμαρχος, έστω και την ύστατη στιγμή, σε δημόσια διαβούλευση αυτό το ζήτημα που ουσιαστικά αφορά το μέλλον της πόλης μας;

Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη "κρυφή διαπραγμάτευση" μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ οδήγησε τη σύμβαση σε τροποποιήσεις, ακόμα πιο επιζήμιες για τα συμφέροντα του Δήμου. Συγκεκριμένα με το από 05.06.2007 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, το μίσθωμα που θα εισπράττει ο Δήμος από την εκμίσθωση του νέου γηπέδου στην ΠΑΕ ΠΑΟ ορίζεται ως 15% επί της αξίας των εισιτηρίων, που θα εκκαθαρίζει όμως τρίτη εταιρεία και όχι η ΠΑΕ ΠΑΟ. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ να πωλεί μεν στην τρίτη εταιρεία τα εισιτήρια στην πραγματική τιμή αλλά η τελευταία να τα εκκαθαρίζει προς τον Δήμο σε πολύ χαμηλότερο ύψος.

Όσοι θεωρούν τις αιτιάσεις μας υπερβολικές δεν έχουν παρά να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό το σενάριο έχει γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟ, χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο την εταιρεία ticket club, αποδίδει στον ερασιτέχνη ΠΑΟ ως μίσθωμα για το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά τα οποία υποχρεούται. Το ίδιο ακριβώς πρόκειται να συμβεί και με τα χρήματα που δικαιούται ο Δήμος Αθηναίων.

Η Ανοιχτή Πόλη υπενθυμίζει ότι δεν είναι αντίθετη με το νέο γήπεδο του ΠΑΟ. Είναι αντίθετη με τη μετατροπή του Ελαιώνα από πάρκο υψηλού πρασίνου σε «πάρκο» υψηλών γυάλινων κτηρίων και Ελντοράντο των κατασκευαστικών και εμπορικών εταιρειών. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι οι μυστικές διαπραγματεύσεις οδηγούν μόνο σε τετελεσμένα και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Καλούμε τον Νικήτα Κακλαμάνη να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ ΠΑΟ και να ξεκινήσει δημόσιο διάλογο, αναλαμβάνοντας τις πολιτικές ευθύνες του αξιώματός του και υπερασπιζόμενος την σοβαρότητα των προεκλογικών του διακηρύξεων".

Βαζέχα: "Δεν περίμενα τέτοια τιμή

Τον Κριστόφ Βαζέχα στην οικογένεια της Άρσεναλ καλωσόρισε ο επικεφαλής των σχολών σε όλο τον κόσμο, Πολ Σπράιτ. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανέλαβε γενικός διευθυντής των ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα δήλωσε: "Δεν περίμενα ποτέ τέτοια τιμή στο πρόσωπό μου. Εκτός από χαρά αυτή η θέση με γεμίζει και με περίσσια ευθύνη, ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες της Άρσεναλ. Χρειάζεται υπομονή και πίστη, όποιος είναι προσηλωμένος στους στόχους του στο τέλος τους υλοποιεί".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links