Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-2007, 21:40:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή H Adaox ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία On-line scanning



Η Adaox συμμετείχε στην 21η έκθεση Infosystem, που διεξήχθη από 4 έως και 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο stand της εταιρείας, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν την εφαρμογή Antivirus ESET NOD32, καθώς και την οικογένεια λύσεων back-up και disaster recovery Acronis True Image.

Μεταξύ άλλων η Adaox ανακοίνωσε και τη διάθεση μιας νέας υπηρεσίας on-line scanning. Ο ESET On-line Scanner, στηρίζεται στην εφαρμογή ασφαλείας NOD32 και είναι μια δωρεάν, web-based υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες υπολογιστών να κάνουν ολοκληρωμένο έλεγχο και εκκαθάριση του συστήματός τους από ιούς, spyware και γενικώς κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό. Να σημειωθεί ότι ο ESET On-line Scanner ανιχνεύει και διαγράφει το κακόβουλο λογισμικό, χωρίς να είναι απαραίτητη η απεγκατάσταση της υπάρχουσας εφαρμογής antivirus που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Ο ESET On-line Scanner είναι βασισμένος στη ThreatSense®, την τεχνολογία ανίχνευσης με Advanced Heuristics της ESET και παρέχει μια λεπτομερέστατη ανάλυση της κατάστασης του υπολογιστή σε ζητήματα κακόβουλου λογισμικού (malware). Όχι μόνο ανιχνεύει γνωστές και άγνωστες μορφές malware, αλλά καθαρίζει και το σύστημα επιτρέποντας στο χρήστη να λύσει πολλά από τα προβλήματα που σχετίζονται με το malware.

Παύλος Παπαπαύλου
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links