Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-2007, 23:56:   #147
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Αποχώρησε ο Τζόρβας

Με μονή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ την Τρίτη εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. To πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, με τον Αλέκο Τζόρβα όμως να αποχωρεί λίγο πριν από το τέλος με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Την Τετάρτη αναμένεται να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του προβλήματος του τερματοφύλακα των Κρητικών.

Από κει και πέρα ο Γκόραν Ντρούλιτς, ο οποίος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, κρίθηκε σκόπιμο να μην γυμναστεί την Τρίτη, ούτως ώστε να πάρει κάποιες ανάσες.

*Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τη λήψη προληπτικών μέτρων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας που παρέστη στη σύσκεψη έκανε γνωστό ότι δεν επιθυμούν την παραλαβή εισιτηρίων.

**Αποφασίστηκε οι τυχόν μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας της Τρίπολης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την Θύρα 6 που θα είναι αποκλειστικά γι' αυτούς.

***Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, τα οποία τιμώνται προς 15 και 20 ευρώ.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση