Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-2007, 23:25:   #321
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:131b8c19c3]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/panathinaikos2007-08/salpi-veroia1.jpg[/right:131b8c19c3]

«Επειγόντως… καλύτεροι»


Δεν τρέφουν αυταπάτες στον Παναθηναϊκό έπειτα από τη νίκη μέσα στη Βέροια. Άπαντες στο στρατόπεδο των "πρασίνων" θεωρούν πως η ομάδα δεν έπαιξε καλά με πρώτο και καλύτερο τον Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος στην ομιλία του τη Δευτέρα επανέλαβε ότι είχαν την τύχη με το πλευρό τους, ωστόσο ζήτησε βελτίωση αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Αμπερντίν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με ανεβασμένο το ηθικό έρχονται οι Σκωτσέζοι μετά τη νίκη επί της Ινβερνές και παρά τα προβλήματα τραυματισμών.

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάνε στον Παναθηναϊκό από την αναμέτρηση με τη Βέροια. Οι "πράσινοι" σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και λίγο έλειψε να αφήσουν πολύτιμους βαθμούςστην πόλη της Ημαθίας. Πάντως ακόμα και έτσι ο στόχος επετεύχθη, ωστόσο πλέον δεν θέλουν να προκαλούν την τύχη τους. Το ζητούμενο είναι η ομάδα επιτέλους να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες προκειμένου να απελευθερωθούν και οι παίκτες και να λυθούν τα πόδια τους.

Κάνοντας τον απολογισμό τους τη Δευτέρα στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" συμφώνησαν στο αυτονόητο, ότι δηλαδή η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ενδεικτικά ήταν τα λεγόμενα του Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος επεσήμανε, μεταξύ άλλων: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ήμασταν όμως τυχεροί και αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Πάντως θα πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το παιχνίδι με την Αμπερντίν θα είναι πολύ δύσκολο".

Πλέον απέναντι στην Αμπερντίν ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη για να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά να συνδυαστεί αυτή και με καλή εμφάνιση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πλάνο του Πεσέιρο είναι πρόωρο να πούμε κάτι με σαφήνεια, ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία νέων προσώπων στην ενδεκάδα στο πλαίσιο του rotation, που έχει άλλωστε προαναναγγείλει ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Χαλάρωμα...

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Βέροια τη Δευτέρα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητες με σουτ, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο και στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Νίνης.

Με αναπτερωμένο το ηθικό

Στην αντίπερα όχθη η ψυχολογία στην Αμπερντίν είναι σε υψηλά επίπεδα ένεκα της νίκης επί της Ινβερνές και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο προπονητής των Σκτωτσέζων, Τζίμι Κάλνεργουν τόνισε σχετικά: "Μια νίκη επί του Παναθηναϊκού θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα μετά τη νίκη κόντρα στην Ινβερνές".

"Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σάντι Κλαρκ για λογαριασμό της Αμπερντίν εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση των "πρασίνων" με τη Βέροια. Ο κατάσκοπος των Σκωτσέζων έκανε λόγο για συμπαγές σύνολο σε ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική ομάδα, ωστόσο έδωσε τύχη στους παίκτες του Κάλντεργουντ, εφόσον παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο, όπως μέσα στην έδρα της Ντνιέπρ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ο Σάντι Κλαρκ δήλωσε αρχικά: "Ο Παναθηναϊκός ήταν ακριβώς, όπως τον περιμέναμε. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, που διαθέτει ένας συμπαγές σύνολο και με ταχύτητα στην επίθεση. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά χτύπησαε στις αντεπιθέσεις".

Ακολούθως πρόσθεσε: "Είχα παρακολουθήσει αρκετά βίντεο προτού έρθω να τον δω. Κατεβαίνει σ' ένα 4-4-2. Δεν πιστεύω ότι θα μας εκπλήξουν. Όπως και κόντρα στην Ντνιέπρ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε όπως την Ουκρανία, έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι".

*ΟΊγκλι Τάρε σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης της Λάτσιο με τη Βέρντερ υποστήριξε ότι προτίμησε να παραμείνει στους "λατσιάλι" το καλοκαίρι από το να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Αλβανός επιθετικός σημείωσε: "Είμαι εδώ και περιμένω την ευκαιρία μου, πιστεύω ότι θα μου τη δώσει ο προπονητής. Το καλοκαίρι θα μπορούσα να είχα πάει στον Παναθηναϊκό, όμως εγώ προτίμησα να παραμείνω εδώ. Είμαι 34 ετών όμως θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο για ακόμα δύο σεζόν".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links