Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-2007, 21:59:   #323
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ένα δώρο γενεθλίων και ένα... yes

Σε μεγάλα κέφια παρουσιάστηκαν Ζοσέ Πεσέιρο και Δημήτρης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης εν όψει της αναμέτρησης με την Αμπερντίν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θυμήθηκε τη χρονιά που είχε φτάσει η Σπόρτινγκ στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, υπογραμμίζοντας ότι όπως ο Παναθηναϊκός τώρα και τότε τα "λιοντάρια" συμπλήρωναν 100 χρόνια από την ίδρυσή τους. Για να συμπληρώσει: "Είναι όνειρο, ελπίζω να το επαναλάβουμε, αλλά αν φτάσουμε στον τελικό ελπίζω να το πάρουμε". Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς με την Αμπερντίν, σχολίασε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε".

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Ζοσέ Πεσέιρο:

Αν έχετε προετοιμαστεί, τι είδους προετοιμασία έχετε κάνει;

"Κάθε ομάδα προετοιμάζεται με τη μορφή του σκάουτινγκ. Έχουμε δει τέσσερα παιχνίδια της Αμπερντίν, μεταξύ των οποίων αυτό με τη Σέλτικ και το τελευταίο με την Ινβερνές, που παίζει και ο Νικουλάε, τον οποίο γνωρίζω από την Σπόρτινγκ. Έχουμε πληροφορίες για τις ικανότητές της. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε".

Μιλήσατε με τον Νικουλάε;

"Όχι δεν μίλησα εγώ. Συζήτησε μαζί του ο βοηθός μου, που είχε πάει για να δει το ματς, αλλά δεν μίλησαν για το παιχνίδι. Θυμήθηκαν τα παλιά".

Του χρόνου ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 100 χρόνια. Μπορείτε να κάνετε δώρο το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ στους οπαδούς του;

"Έχασα τον τελικό πριν από τρία χρόνια με την Σπόρτινγκ μέσα στι σπίτι μου, όταν μάλιστα συμπλήρωνε τα 100 της χρόνια! Είναι όνειρο, ελπίζω να το επαναλάβουμε, αλλά αν φτάσουμε στον τελικό, ελπίζω να το πάρουμε. Ασφαλώς αντιλαμβάνεστε ότι είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο".

Έχει τη ποιότητα ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στον τελικό;

"Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη. Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος του Κυπέλου ΟΥΕΦΑ, έχει πολύ καλές και δυνατές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε. Είναι δύσκολο, αλλά το πιστεύω...Πρέπει όμως πρώτα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα καλύτερα απ' ότι με τη Βέροια".

Σας έμεινε στην καρδιά η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ;

"Δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικές ομάδες. Μόνο το πράσινο είναι το ίδιο. Είχαμε και τύχη τότε για να φτάσουμε στον τελικό".

Μπορεί να προκριθεί η Αμπερντίν;

"Γιατί όχι; Είμαι σίγουρος ότι το πιστεύουν και καλά κάνουν. Σίγουρα στην έδρα τους είναι ισχυροί και θα προσπαθήσουν να πάρουν και κάποιους βαθμούς εκτός έδρας".

Τι είδους ματς περιμένετε;

"Θέλω και περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων και φυσικά να νικήσει ο Παναθηναϊκός".

Από τι είστε ικανοποιημένος από τον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής;

"Στόχος διαρκώς να βελτιωνόμαστε, να κρατάμε τα καλά και να ρίχνουμε βάρος στους τομείς που δεν πάμε καλά. Ξέρετε τι θέλω από την ομάδα...".

Θεωρείται την Αμπερντίν καλύτερη ομάδα από την Αρτμέντια;

"Τελείως διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Οι μέσοι της Αμπερντίν διαθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι τους. Δεν περιορίζονται μόνο σε βαθιές μπαλιές. Αφού βρίσκεται στους ομίλους, είναι καλύτερη από την Αρτμέντια".

Να περιμένουμε αλλαγές;

"Είναι πιθανό..."

Περιμένετε στήριξη από τους φιλάθλους;

"Και το περιμένω και το ζητάω. Θέλω να μας υποστηρίζουν καθ΄όλη τη διάρκεια και στο τέλος, αν δεν τους αρέσει αυτό που έχουν δει, μπορούν να μας αποδοκιμάσουν. Αν τους αρέσει, μπορούν να μας χειροκροτήσουν. Μόνο στο τέλος όμως. Στα 90 λεπτά χρειαζόμαστε τη στήριξή τους. Είναι σημαντική η ώθησή τους. Ξέρουμε την ποιότητα των οπαδών μας, ξέρω ότι θα μας στηρίξουν".

Υπόσχεστε θέαμα;

"Αυτό θα ήθελα, μερικές φορές όμως είναι αδύνατο. Μου αρέσει το επιθετικό παιχνιδι, αλλά μου αρέσει εξίσου να αμυνόμαστε επιθετικά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας".

Έχετε δει τα μας με την Ντνιέπρ;

"Είναι πολύ ωραία ερώτηση διότι απ' αυτά τα δυο παιχνίδια καταλαβαίνει κανείς, ότι πρόκειται για καλή ομάδα και αυτό είναι μήνυμα προς όλους για τη δυναμικότητα της Αμπερντίν. Ελπίζουμε να μην έχουμε έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Όταν είχα πληροφορηθεί το αποτέλεσμα μου είχε κάνει εντύπωση. Όταν όμως είδα τα παιχνίδια, η Αρτμέντια ήταν αυτή, που άξιζε την πρόκριση".

Παπαδόπουλος: Υes

Το παρών εκ μέρους των παικτών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν και αυτός με τη σειρά του ιδιαίτερα ευδιάθετος. Αρκέστηκε σε κάποιες μονελεκτικές απαντήσες, οι οποίες πρόσφεραν άφθονο γέλιο, ενώ στην ερώτηση για τον ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, απάντησε σε άπταιστα αγγλικά: Yes...

Aναλυτικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα σκοράρεις;

"Θα παίξω, όπως σε κάθε παιχνίδι".

Τι γνωρίζεις για την Αμπερντίν;

"Ξέρω ότι είναι μια σκωτσέζικη ομάδα. Περισσότερα όμως θα μας πει ο προπονητής μας, που θα μας αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού τους".

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως ποδοσφαιριστή;

"Ρωτήστε τον προπονητή μου".

Θωρείς ότι η Αμπερντίν έχει πιθανότητες πρόκρισης;

"Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Άλλωστε προκρίνονται τρεις ομάδες".

Ποιους παίκτες της Αμπερντίν γωρίζεις;

Κανέναν...

Έχεις μιλήσει με τον Τάκη Φύσσα για την Αμπερντίν;

'Όχι..."

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορείς να κατακτήσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ;
"Yes...."

Για τον τραυματισμό του σχολίασε: "Δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα προσπαθήσω να προπονηθώ το απόγευμα και θα δούμε".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση