Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-2007, 14:37:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Honda NSX: Η επιστροφή ενός Ιάπωνα star;


Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση -το 1990- το NSX επιστρέφει "θεωρητικά" στο προσκήνιο με την Honda να "μετρά", μέσω Γερμανίας, τις αντιδράσεις του κοινού

Οι μηχανικοί της Honda φωτογραφήθηκαν να δοκιμάζουν ένα ενδιαφέρον "μουλάρι" στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία.

Με την πρώτη ματιά το πρωτότυπο μοιάζει με Honda S2000, αλλά το έντονα τροποποιημένο αμάξωμα με τα πρόσθετα πλαστικά, τα οποία αυξάνουν το πλάτος και το μήκος, μας βάζει σε σκέψεις.

Ο θάλαμος των επιβατών είναι αρκετά μεγάλος και η οροφή έχει ασυνήθιστο μέγεθος. Είναι δύσκολο να οριστεί το ακριβές μέγεθος του πρωτότυπου των δοκιμών, αλλά οι διαστάσεις του "δείχνουν" προς το επόμενο NSX, που ίσως τελικά γίνει πραγματικότητα.
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links