Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-2007, 19:57:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Προσφορά της Rainbow για φοιτητές



Η εταιρεία Rainbow και το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εκπαίδευση, φέρνουν τους φοιτητές ένα βήμα πιο κοντά στο γρήγορο Ιnternet παρέχοντας με την αγορά ενός οποιουδήποτε υπολογιστή Mac, 12 μήνες δωρεάν ADSL σύνδεση στο Internet, με το πακέτο OTENET OnDSL Kit Student.

Οι υπολογιστές Mac χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τη μοναδική τους ισχύ και το πρωτοποριακό τους design. Τόσο οι φορητοί MacBook και MacBook Pro, όσο και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές της Apple, Mac mini, iMac και Mac Pro καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, προσφέροντας την ιδανική λύση για το χρήστη που θέλει να ξεφύγει από τα κλασικά.

Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τους πρωτοποριακούς υπολογιστές της Apple με σημαντικές εκπτώσεις, λόγω της φοιτητικής τους ιδιότητας. Παράλληλα, τώρα έχουν εντελώς δωρεάν και 12 μήνες ADSL σύνδεση στο Internet, με την αγορά ενός οποιουδήποτε μηχανήματος Mac, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2007.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, που δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν ένα οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας Open 24, να ανοίξουν λογαριασμό, έχοντας μαζί τους την πρωτότυπη βεβαίωση της εκπαιδευτικής τους ιδιότητας από τη γραμματεία της σχολής τους και μετά θα μπορούν να απολαμβάνουν και αυτοί τα προνόμια του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας.
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links