Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-2007, 18:59:   #377
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:0ade1dfdd3]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/osfp/kokkalis.jpg[/right:0ade1dfdd3]
«Σε Κυργιάκο, Ντελγκάδο λέμε... ναι»

Για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πέτρος Κόκκαλης με τους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια γεύματος που τους παρέθεσε. Ο διευθύνων σύμβουλος των ερυθρολεύκων, επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας οι Κρζίνοβεκ, Ντομοβτσίσκι, Κλέιτον ενώ έπεσήμανε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Κυργιάκο. Επίσης, άφησε ανοιχτό παράθυρο για την υπόθεση Ντελγκάδο. Τελεσίγραφο έστειλαν οι ερυθρόλευκοι στην Λέφσκι, ζητώντας να μάθουν το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Ντομοβτσίσκι.

Επιβεβαιώσεις από Πέτρο Κόκκαλη

Μπορεί να μην περιελάμβανε την μεγάλη είδηση το γεύμα που παρέθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Γιάννης Μώραλης, η Αγγελική Αρκάδη και ο Γιάννης Γιαννόπουλος στους ρεπόρτερ που ασχολούνται με τα θέματα του Ολυμπιακού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.

Καταρχάς, στο θέμα των μεταγραφών, ο Πέτρος Κόκκαλης επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τους Κρζίνοβεκ, Ντομοβτσίσκι και Κλέιτον και ότι γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις προς αυτές τις κατευθύνσεις. Στη συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Κυργιάκο, ωστόσο ακόμα η διοίκηση δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση για το εάν θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Επίσης, ο κ. Κόκκαλης επεσήμανε ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Σέζαρ Ντελγκάδο, εφόσον, όμως, η τιμή του πέσει από τα 4 εκατ. ευρώ, που φέρονται να τον παραχωρούν οι Μεξικάνοι.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα της ομάδας. Καταρχάς, για το "Καραϊσκάκη", υπάρχει η σκέψη να γίνει εκμετάλλευση των χώρων γύρο του γηπέδου για να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, π.χ σινεμά. Επίσης, λόγω της αύξησης του συντελεστή στην περιοχή, υπάρχει η πιθανότητα να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου κατά 3.000 θέσεις. Για τα εισιτήρια, επεσήμανε ότι υπήρχε η δυνατότητα ο Ολυμπιακός να εκδώσει 33.000 διαρκείας, όμως, ο Πέτρος Κόκκαλης δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο για να μην μετατραπεί το "Καραϊσκάκη" σε κλειστό κλαμπ.

Όσον αφορά το σκάουτινγκ, ο κ. Κόκκαλης επεσήμανε ότι παρακολουθούνται 25-30 ποδοσφαιριστές ετησίως, ώσπου να ξεχωρίσουν αυτοί με τους οποίους θα ασχοληθεί η ομάδα. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τον Μάρτιο στην Λανούς, για το εάν θέλει να αγοράσει τον Αρτσούμπι, ενώ για τον Μπόρχα, σε περίπτωση που πωληθεί στην Μάιντς θα μπουν στα ταμεία 1,7 εκατ. ευρώ. Ακόμη, ύστερα από το ματς με την Λάτσιο, θα αρχίσουν οι συζητήσεις και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι. Τέλος, για το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο, σημείωσε ότι συνάντησε Αμερικανούς παράγοντες από τον χώρο του αθλητισμού, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστεί το αίτημα το ΜΜΕ να γίνονται πιο συχνά ανοιχτές προπονήσεις στο Ρέντη.

Τελεσίγραφο για Ντομοβτσίσκι

Αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, εξελίξεις υπήρχαν στο θέμα του Βαλερί Ντομοβτσίσκι. Όπως ανέφεραν οι παράγοντες της Λέφσκι σε Βούλγαρους δημοσιογράφους, ο Ολυμπιακός έστειλε τελεσίγραφο στους Βούλγαρους, με το οποίο ζητάει να τον ενημερώσουν για την τιμή πώλησης του 21χρονου διεθνή επιθετικού. Αυτή η τιμή, φέρεται να φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση