Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-2007, 17:15:   #144
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:778e93b61b]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/panionios/linen_sochaux.jpg[/right:778e93b61b]

Λίνεν: Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ


Στην Τούμπα αγωνίζεται την Κυριακή (25/11) ο Πανιώνιος και ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει οι "κυανέρυθροι" να δείξουν μεγάλη προσοχή. Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται να κυνηγάει στο σκορ στα τελευταία παιχνίδια.

Ένα σχόλιο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως η ποιότητα των ομάδων της Super League έχει ανέβει σε σύγκριση με την περσινή περίοδο. Ομάδες όπως η Λάρισα, η Ξάνθη, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερες από πέρσι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει χάσει τους εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει όμως είχε να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους.

Διαθέτει ισχυρή έδρα, δυνατή ομάδα με ποδοσφαιριστές με καλή ποιότητα όπως οι Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλάφας. Διαθέτουν πολύ καλή επίθεση και πολύ δυνατό κέντρο. Σεβόμαστε την ομάδα του ΠΑΟΚ και ξέρω ότι για να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Η ομάδα στους τελευταίους αγώνες βρίσκεται πίσω στο σκορ και μετά κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης. Που οφείλεται αυτό

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας απ' τη Ξάνθη. Βέβαια η Ξάνθη βρέθηκε 3-4 φορές μπροστά στην εστία μας. Αν είχε σημειώσει ο Γουνδουλάκης το γκολ στην πρώτη του ευκαιρία, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα αφού πιστεύουμε πολύ στις επιθετικές μας δυνατότητες. Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο στην άμυνα και να αποφεύγουμε τα τραγικά λάθη που κάναμε.

Η ατμόσφαιρα της Τούμπας την Κυριακή (βλ. συλλαλητήριο φιλάθλων ΠΑΟΚ) σας τρομάζει


Ξέρουμε ότι η Τούμπα είναι μία δύσκολη έδρα, δεν πιστεύω ότι η διαμαρτυρία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να επηρεάσει την ατμόσφαιρα. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης οι φίλαθλοι των ομάδων ζητάν από τις κυβερνήσεις και τους δήμους τους να ενισχύσουν της ομάδες τους. Στη Γαλλία οι περισσότερες ομάδες βοηθούνται από τους δήμους τους.

Όμως θεωρώ ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρό μπορεί να δημιουργήσει πόρους μη κυβερνητικούς. Η φορολογία των ελλήνων πολιτών είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με αυτή των Γερμανών ή των Σουηδών και πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να ενισχύει ομάδες ανθρώπων που έχουν ανάγκη ή να επενδύει στην υποδομή της χώρας (βλ. καλύτερη αντιμετώπιση στις φωτιές του καλοκαιριού) και όχι να δίνει χρήματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Αν μία ομάδα φτιάξει νέο γήπεδο το θεωρώ πιο λογικό να βοηθηθεί από το κράτος, είναι σαν να χτίζεται ένα θέατρο με τη βοήθεια του δήμου.

Μεταγραφές

Με δεδομένο ότι οι Λουρένσο και Ντελούρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα, αποκτήσαμε τον Λάμπρο Χούτο για να γεμίσουμε την επίθεση μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι προπονείται ήδη μαζί μας και θα μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος μέχρι την 1η Ιανουαρίου (που έχει δικαίωμα συμμετοχής). Όσον αφορά τον Μίχαελ Ντελούρα, ευχόμαστε να επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου και να μπορεί να μπει σε προπονήσεις. Ποτέ όμως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, η γρήγορη επιστροφή του Μίχαελ είναι μία από τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας.

Σχετικά με τον Μίροσλαβ Κένιγκ, θα πρέπει να δούμε τις προσεχείς δύο εβδομάδες αν θα μπορεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είναι μία πολύ συμαντική μονάδα της ομάδας μας και φοβερή προσωπικότητα, αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα μπορεί να είναι 100% υγιής. Διαφορετικά θα πρέπει να ψάξουμε για τερματοφύλακα γιατί πρέπει να έχουμε ανα πάσα στιγμή τρεις ετοιμοπόλεμους.

Τέλος, λήγει το συμβόλαιο του Γιόζεφ Γκάσπαρ και δεν θα ανανεωθεί οπότε θα αποκτήσουμε σίγουρα ένα κεντρικό αμυντικό.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση