Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-2007, 21:13:   #102
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:ee6fa541de]http://www.sportime.gr/images//Kentriko/kovacevic_lua.jpg[/right:ee6fa541de]
Νίκη χωρίς... ρώμη!

Το σώμα ήταν πρόθυμο, αλλά το μυαλό ήταν αλλού! Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τη Βέροια, αλλά ήταν φανερό πως δεν είχε τη διάθεση να πιεστεί ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λάτσιο. Οι ερυθρόλευκοι ήταν νωθροί και πέρα από το γκολ του Κοβάσεβιτς και κάποιες προσπάθειες του Λούα Λούα, δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα περισσότερο. Αντίθετα, η Βέροια έχασε ευκαιρίες και άξιζε κάτι περισσότερο βάσει της παρουσίας της στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Το κάτι παραπάνω σε σχέση με προηγούμενη ματς είχε ο Λεβαδειακός. Οι νεοφώτιστοι πήραν την... pole position με πιλότο τον Μοντόγια και συνοδηγό τον Σίσιτς και υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα (2-0) τον Άρη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που διαμαρτύρεται – δικαίως – για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα του δεύτερου γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0

Το αήττητο του Άρη σταμάτησε στην Λειβαδιά…Οι παίκτες του Γκεόργκι Βασίλεφ πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με 2-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοντόγια που πέτυχε και τα δύο γκολ. Πιο παθιασμένοι οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και πήραν το προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τον Καρακώστα, χάνοντας δίκαια με 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Πραγματοποιώντας μετριότατη εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Βέροιας σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 36' ύστερα από ωραία συνεργασία των Λούα Λούα και Κοβάσεβιτς, πήραν τους τρεις πόντους και πέρασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από την ομάδα του Λεβαδειακού. Η Βέροια θα μπορούσε να είχε αποσπάσει κάτι καλύτερο αν οι παίκτες της, πίστευαν και αν δεν ήταν τόσο άστοχοι στηνη τελική προσπάθεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΜΟΡΦΗ: Η Καλαμαριά είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Το έχει αποδείξει τόσα χρόνια... Έχει καλούς επιθετικούς και αυτό της δίνει δύναμη. Νομίζω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, παρότι έχει απέναντί της έναν σημαντικό αντίπαλος. Ο Ατρόμητος έχει στόχο το ΟΥΕΦΑ και θέλει να κερδίζει τέτοια ματς, αλλά δεν είναι εύκολο. Νομίζω ότι θα είναι ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
ΚΛΕΙΔΙ: Αν σκοράρει πρώτη η Καλαμαριά, δεν χάνει.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Μπούσι, Περόνε – Λουτσιάνο.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΟΡΦΗ: Κι εκεί νομίζω ότι θα έχουμε ισοπαλία. Η Τρίπολη έχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και τα γενικότερα θετικά αποτελέσματα, όμως δεν ξέρουμε πόσο θα την έχει επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης χρειάζεται τους βαθμούς, όμως ως τώρα δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Γι’ αυτό και θα είναι σκληρό ματς.
ΚΛΕΙΔΙ: Η μάχη του κέντρου και ποιος θα υπερισχύσει.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Ογκιένοβιτς – Φιλομένο
ΣΗΜΕΙΟ: X

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΜΟΡΦΗ: Ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι ανοικτό ματς και θα μπουν πολλά γκολ. Ποιος θα κερδίσει δεν ξέρω, ούτε μπορώ να προβλέψω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ισόπαλο. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά με στόχο να κερδίσουν.
ΚΛΕΙΔΙ: Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας και μεταμορφώνεται προς το καλύτερο.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Γεωργιάδης – Τζιμπούρ.
ΣΗΜΕΙΟ: 1-2 (δεν υπάρχει ισοπαλία)

ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ

ΜΟΡΦΗ: Θεωρώ ότι η Ξάνθη θα το κερδίσει το παιχνίδι. Δεν παίζουν πολύ καλά από την αρχή της σεζόν και σίγουρα όχι βάσει των δυνατοτήτων τους. Μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα και ίσως η διακοπή να τους έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουν με τον καινούριο προπονητή. Έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά έχουν κι έναν αντίπαλο που ξέρει να αμύνεται πολύ σωστά.
ΚΛΕΙΔΙ: Το γρήγορο θα απελευθερώσει την Ξάνθη και αν σκοράρει νωρίς, θα κερδίσει άνετα.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Λαμπριάκος, Ραντζίνσκι – Έμερσον
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΑΕΚ-ΟΦΗ

ΜΟΡΦΗ: Η ΑΕΚ θα κερδίσει. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ, γιατί έχω παίξει εκεί, αλλά η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα. Είναι πιο ποιοτική και δεν μπορώ να δώσω τύχη στον ΟΦΗ. Νομίζω ότι μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, η ΑΕΚ θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα και να δείξει ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
ΚΛΕΙΔΙ: Αν ο ΟΦΗ παίξει ανοικτά, θα χάσει με πολλά γκολ διαφορά. Οι στημένες φάσεις είναι κλειδί και για τις δύο ομάδες.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Ριβάλντο – Ντρούλιτς.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΟΡΦΗ: Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς. Πιστεύω, όμως, στο τέλος ότι θα έρθει ισόπαλο το παιχνίδι. Η Λάρισα πρέπει να παίξει πολύ καλά στην άμυνα απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Στα χαρτιά, οι πράσινοι είναι καλύτερη ομάδα και παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό. Επίσης, όμως, πρέπει να είναι προσεχτικοί γιατί στις αντεπιθέσεις η ΑΕΛ μπορεί να κάνει τη ζημιά.
ΚΛΕΙΔΙ: Το πάθος που θα δείξουν οι ομάδες για τη νίκη.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Κλέιτον, Μπακαγιόκο – Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης
ΣΗΜΕΙΟ: X

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση