Θέμα: ΓΕΝΙΚΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-2007, 19:06:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή ΓΕΝΙΚΑ

Χώρους άθλησης ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο ο Ιωαννίδης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με τον οποίο συζήτησε θέματα αθλητικού περιεχομένου όπως το ενδεχόμενο αρωγής της εκκλησίας στον αθλητισμό.
«Μιλήσαμε για τον αθλητισμό στην Εκκλησία, γιατί είναι το πιο οργανωμένο κομμάτι στην κοινωνία και του ζήτησα τη συνδρομή του ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αθλητικά προγράμματα για τα παιδιά μας. Η Εκκλησία διαθέτει ιδιοκτησίες που μπορούν να μετατραπούν σε χώρους άθλησης για τους νέους αλλά και για τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων. Ως μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας που ήμουν, πιστεύω ότι θα πρέπει να δει και να κάνει άνοιγμα στον Αθλητισμό. Ο Αρχιεπίσκοπος μου είπε ότι θα το συζητήσει. Είναι γνωστό ότι όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό, ξέρεις να αποφεύγεις επικίνδυνους παραδρόμους», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.
Σχετικά με το που θα γίνει αυτό υποστήριξε τα εξής: « Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικά στις μεγάλες πόλεις, δεν υπάρχουν πια οι παλιές αλάνες, άρα ο οποιοσδήποτε χώρος μπορέσει να δημιουργηθεί για άθληση είναι πολύ μεγάλο κέρδος για τη νεολαία μας».


SPORT11.GR
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links