Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-2007, 14:09:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Τιμή-ρεκόρ για την παλιότερη Rolls Royce



Την υψηλότερη τιμή πώλησης για αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν πριν από το 1905 έπιασε η παλιότερη «εν ζωή» Rolls Royce, σε δημοπρασία που έγινε την Τρίτη (4/12) στο Λονδίνο.

Ανώνυμος Βρετανός συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων πλήρωσε 3,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες για να αποκτήσει το όχημα-αντίκα, σημειώνοντας έτσι ρεκόρ όχι μόνο για μεγαλύτερη τιμή πώλησης που «έπιασε» ποτέ μια Rolls Royce, αλλά και για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για αυτοκίνητο κατασκευασμένο πριν το 1905.

Το τελικό ποσό που δόθηκε για το κάμπριο διθέσιο αυτοκίνητο, το οποίο είναι το τέταρτο που κατασκεύασαν μαζί οι Charles Rolls και Henry Royce και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ήταν διπλάσιο από την τιμή εκκίνησης που έδωσε ο οίκος Bonhams.

Μιλώντας στο Reuters, ο Tim Schofield, επικεφαλής του τμήματος δημοπρασίας οχημάτων του Bonhams, επεσήμανε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση, ώστε ο νέος του ιδιοκτήτης μπορεί να το οδηγήσει όποτε θέλει. «Αν πειράξεις λίγο το καρμπυρατέρ του αυτοκινήτου και είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία είναι γεμάτη, μπορείς να κάνεις με αυτό μια από τις καλύτερες βόλτες της ζωής σου», είπε χαρακτηριστικά.

Νάντια Παπανικολάου
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links