Θέμα: UEFA CUP
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-2007, 17:05:   #53
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Γκάζια σε Λεωφόρο και με... Μ-lada!


Η εκκίνηση θα δοθεί την ίδια ώρα (21:45), με τον ίδιο προορισμό, αλλά σε διαφορετικές ταχύτητες. Η ΑΕΚ που βρίσκεται στο Μπόλεσλαβ θέλει απόψε απέναντι στην Μλάντα (MEGA) να πάρει τη νίκη που θα της εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στους "32" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Εκεί βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, όμως απέναντι στην Λοκομοτίβ (ΝΕΤ) κυνηγάει ρεκόρ στην Ευρώπη, αλλά και να φτιάξει την ψυχολογία του μετά τις... ελληνικές ισοπαλίες.

«Νίκη για την πρόκριση»

Το πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Μπλάντα Μπόλεσλαβ (21:45, MEGA), φάνηκε από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Και αυτό, διότι ακόμα και εκεί η ΑΕΚ επιστράτευσε το… βαρύ πυροβολικό της. Στο πλάι του Λορένσο Σέρα Φερέρ ήταν ο Ριβάλντο. Αμφότεροι τόνισαν ότι η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη για να επιτύχει και τους ευρωπαϊκούς στόχους της που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA. Παράλληλα, ο «Ρίμπο» για μια ακόμα φορά, θύμισε ότι ο βασικός στόχος γι' αυτόν είναι το πρωτάθλημα. Σκάζνι: Ματς της χρονιάς.

Χωρίς (να) Μάτος-ει

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρσέλο Μάτος για να πάρει ανάσες, έπειτα από τις συνεχομένες συμμετοχές του. Αντίθετα ο Γιώργος Καραγκούνης συμπεριελήφθη κανονικά. Μπιλιαλεντίνοφ: "Μόνο η νίκη μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε". Την Παρασκευή παρουσιάζεται το πλάνο για τον εορτασμό των 100 χρόνων του "τριφυλλιού".

Μετά το «32» θέλει να φέρει... 1

Μπορεί να αναγκάστηκε να αλλάξει διαδρομή για να φτάσει στη συνέντευξη Τύπου, καθώς έπεσε θύμα της κίνησης στους δρόμους της Αθήνας, όμως στα λεγόμενά του δεν παρέκκλινε της πορείας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Λοκομοτίβ Mόσχας ότι δεν αρκεί η -από την προηγούμενη εβδομάδα- πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA: "Ο Παναθηναϊκός ζητά και ψάχνει την πρωτιά στον όμιλο", ενώ προανήγγειλε αλλαγές. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος υπογράμμισε: "Κάθε ευρωπαϊκό ματς αποτελεί κίνητρο για εμάς".

Στο πλευρό της Ατλέτικο οι Σκωτσέζοι


Μπορεί η Αμπερντίν να έχει ρεπό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, όμως ο Τζίμι Κάλντεργουντ δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο προοπονητής των Σκωτσέζων ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη για να εμψυχώσει τους παίκτες της Ατλέτικο να νικήσουν την Κοπεγχάγη, ούτως ώστε η ομάδα του να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μάλιστα, όπως εξομολoγήθηκε αστειευόμενος, έκανε πρακτική στα ισπανικά για να ενθαρρύνει τους παίκτες του Αγκίρε, εφόσον χρειαστεί.

Το πρώτο πιάτο...


Προτελευταία στροφή για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Uefa και οι ομάδες που διεκδικούν τη διάκριση, έχουν εύκολες ή δύσκολες αποστολές να ολοκληρώσουν. Οι αγώνες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεξάγονται για πρώτη φορά σε δύο δόσεις, με τα ματς των τεσσάρων πρώτων γκρουπ να πραγματοποιούνται την Τετάρτη (5/12) και τα υπόλοιπα την Πέμπτη (6/12). Εκτός από τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ και της ΑΕΚ με τη Μπόλεσλαβ, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Έβερτον με τη Ζενίτ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το Αμβούργο.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση